Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur wonen (zzp)

Geplaatst 19 nov. 2022
Project ID: YIS 9124152
Plaats
Albrandswaard, Zuid-Holland
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 2 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2022 12:00
  • Startdatum (uiterlijk)? 2 januari 2023 
  • Einddatum? 1-7-2023
  • Optie tot verlenging? ja 
  • Min/max aantal uur per week? 28 uur per week 
  • Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja deels, wel portefeuillehoudersoverleggen bijwonen en met regisseur Albrandswaard schakelen op kantoor
  • Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Minimaal 2 jaar
  • Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Beleidsadviseur Wonen Albrandswaard

28 uur per week

 

Wat ga je doen als Beleidsadviseur wonen?

Je werkt voor de BAR-organisatie maar je hebt met name de gemeente Albrandswaard als aandachtsgebied. Als Beleidsadviseur wonen ben je goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en overige ontwikkelingen op het brede vakgebied wonen. Je werkt intern samen met de specialisten van bijvoorbeeld Ruimtelijke ontwikkeling en extern met specialisten, zoals woningcorporaties. Je werkt samen aan de realisatie van diverse woonopgaven, zoals het huisvesten van statushouders, het realiseren van flexwoningen en de woonzorgopgave. Door je blik naar buiten verbind je ontwikkelingen in de omgeving met beleid. Je adviseert de bestuurders op jouw vakgebied over lokale en regionale ontwikkelingen. Je bent aanspreekpunt voor bestuur, inwoners en externe partijen zoals woningcorporaties en je neemt deel aan in- en externe werkgroepen en overlegstructuren.

 

Wat vragen we van je?

Je hebt WO werk- en denkniveau en je hebt minimaal een HBO opleiding gevolgd en afgerond. Je bent enthousiast, autonoom, creatief, zakelijk, verbindend en mensgericht.

Verder heb jij ervaring met projectmatig werken en het aansturen van processen. Je hebt gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen en je bent een netwerker. Wij zijn op zoek naar iemand die organisatorisch sterk, samenwerkingsgericht, assertief en omgevingsbewust is. Je bent vanzelfsprekend communicatief goed onderlegd, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt zin in een nieuwe uitdaging!

Van jou worden we blij. Je hebt zin in deze nieuwe klus. Je hebt er lol in om samen met je drie collega’s van ‘wonen’ aan de slag te gaan. Je bent creatief en denkt in kansen en mogelijkheden. Je zoekt de grenzen op, hebt lef en durft een eigen geluid te laten horen. Je kunt je zakelijk opstellen als de situatie daar om vraagt. Je bent daarbij open in je communicatie over de beslissingen die je neemt. Je snapt hoe het bestuurlijke spel wordt gespeeld. Je weet je verschillende bestuurlijke opdrachtgevers goed te bedienen. Jij vindt het mooi om aan ruimtelijke en beleidsmatige vraagstukken te werken.

 

Must haves (knockouts)?

·        HBO werk denkniveau

·        Projectmatig kunnen werken

·        Politieke sensitiviteit

·        Moeten kunnen omgaan met verandering en kunnen schakelen met stakeholders

  

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten