Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur subsidies (zzp)

Geplaatst 29 feb. 2024
Project ID: YIS 9151187
Plaats
Beverwijk, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 22 aug. 2024
Tarief
70 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 1 mrt. 2024 13:00

Startdatum inzet: 11-3-2024

Einddatum inzet: 22-8-2024

Uren per week: 24,00

Standplaats: Beverwijk

Max tarief: € 76,00

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het beleid en uitvoering rondom subsidies. Belangrijk!


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de integrale aansturing van de subsidies binnen het sociaal domein. Je hebt vele contacten met subsidiepartners met name op het gebied van kunst & cultuur. Tevens verwerk je administratief de subsidies voor het team sociaal beleid. Als beleidsadviseur subsidies zorg je ervoor dat er samenwerking en verbinding is met andere beleidsvelden en uitvoering op het gebied van het sociaal domein. Je bereidt de verschillende bestuurlijke overleggen voor en zorgt voor een gedegen bestuurlijk advies richting de wethouder. Je denkt naast lokaal ook IJmondiaal, waarbij je oog hebt voor belangen, die de gemeente overstijgen. Om dit te realiseren met je verbinding op inhoud en op organisatorische en politieke belangen.


Wij zijn op zoek naar:

  • een ervaren beleidsadviseur, die affiniteit heeft met het onderwerp subsidies in het sociale domein en in staat is om de landelijke ontwikkelingen in dit werkveld te volgen en op te anticiperen.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het beleid en uitvoering rondom subsidies.

  • Je beschikt over competenties die passen bij een beleidsadviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving; resultaatgericht, communicatief vaardig (waarbij je ook bij grote diversiteit aan contacten steeds de juiste toon weet te raken, verbindend, sensitief en creatief.

  • Je beschikt minimaal over een HBO-diploma.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten