Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur sociaal domein (zzp)

Geplaatst 15 nov. 2022
Project ID: YIS 9123874
Plaats
Weert, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 5 dec. 2022
Einde: 5 jun. 2023
Tarief
70 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 nov. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Verwachte duur opdracht: 6 maanden

Functieschaal 11

Aantal uur per week 36

Tariefindicatie: € 85 ( afhankelijk van ervaring)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Het team Zorg & Participatie is op zoek naar een beleidsadviseur Sociaal Domein met de focus op arbeidsmarkt en participatie.

 

Werken als beleidsadviseur Sociaal Domein

Jouw taakvelden zijn volop in beweging. Dat betekent veel variatie in je dagelijks werk, waarin dus ook veel flexibiliteit van je wordt verwacht. Bovendien vervul je op veel fronten een voortrekkersrol in de regionale samenwerking met de Midden-Limburgse gemeenten. Jij bent dé deskundige en vraagbaak voor bestuurders en collega’s. Denk hierbij aan:

 

·       Het regionaal arbeidsmarktbeleid. Je geeft mede uitvoering aan de activiteiten uit de regionale Doe-agenda. Je geeft re-integratie- en participatiebeleid zoveel mogelijk regionaal vorm. Je werkt samen met de domeinen economie en onderwijs diverse programmalijnen uit, waaronder ‘Leven lang ontwikkelen’, ‘Aantrekken en behouden van jong talent’ en ‘Voorkomen en bestrijden van Jeugdwerkloosheid’.

·       Het mee ontwikkelen van werkgevers- en werkzoekendendienstverlening uitgevoerd door Werk.Kom, samen met de gemeenten Cranendonck en Nederweert.

·       Je bent betrokken bij de integrale dienstverlening vanuit De Risse.

·       Je bent uiteraard adviseur van de wethouder economie, arbeidsmarkt en participatie.

·       Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van de lokale arbeidsmarktagenda, samen met partners in bedrijfsleven en onderwijs.

Je neemt vanuit Weert deel aan het proces Samen aan de Slag!, dat bijdraagt aan de transformatie van het sociaal domein.

 

Jouw kwaliteiten

Jij hebt lef, ambitie, doorzettingsvermogen en een ondernemingsgeest. Jij durft buiten de kaders te denken en met jouw creativiteit en enthousiasme weet jij organisaties en individuen in beweging te krijgen en houden. Daarbij weet jij te verbinden door tegengestelde belangen te overbruggen. Jij bent flexibel, dienstverlenend en gaat voor resultaat!  

 

Jouw achtergrond

·       Een afgeronde HBO- of WO-opleiding; 

·       Ruime ervaring met (gemeentelijke) bestuurlijke besluitvormingstrajecten en het schrijven van beleidsnotities;

·       Kennis van het brede sociale domein en het regionale netwerk;

·       Affiniteit met economie en onderwijs. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten