Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur Sociaal Domein (zzp)

Geplaatst 7 apr. 2022
Project ID: YIS 9112671
Plaats
Reuver
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 1 apr. 2023
Tarief
0 - 132 €/uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-03-2023

Uren per week: 32-36

Richtlijntarief €105

 

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Sociaal Domein?

Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein beschik je over een erg gevarieerd takenpakket. Je bent continu bezig met alles wat er gebeurt op jouw beleidsterrein. Wordt de wet- en regelgeving aangepast? Geen probleem voor jou, jij weet het! Je beschikt gelijk over de juiste kennis en hebt gelijk ideeën over welke impact dit heeft op het huidige beleid. Het Sociaal domein bestaat uit verschillende velden rondom werk, participatie en zelfredzaamheid, gezondheid, cultuur, zorg en jeugd. Het hangt af van jouw ervaring en de opdracht op welke vlakken jij je beleidsmatig gaat bezighouden.

 

Uiteindelijk draag jij de verantwoordelijkheid voor de volgende werkzaamheden: :

  • Het initiëren en ontwikkelen van beleid;
  • Je houdt de regie over jouw beleidsterreinen en behoudt het overzicht met de samenhang met andere beleidsterreinen;
  • Je schrijft beleidsvoorstellen en geeft advies aan bestuurders;
  • Je draag verantwoordelijkheid voor het contractmanagement;

Het onderhouden van relaties met interne en externe partijen

 

Wat verwachten we van jou?

Het belangrijkste wat wij van jou verwachten is dat jij enthousiast wordt van het ontwikkelen van beleid: plannen schrijven en dit voorleggen / pitchen aan het management en politiek bestuur, daar krijg jij energie van! Omdat je al over jarenlange gemeentelijke ervaring beschikt weet je dit op een tactische manier aan te pakken, waarbij je rekening houdt met de politiek- bestuurlijke verhoudingen. Je bent enorm maatschappelijk betrokken en wilt jouw steentje bijdragen door middel van het opstellen van een uitvoerbaar beleid. Je wilt het beleid continu verbeteren en daarom klinken de woorden ‘vergaderen ’en ‘evalueren ’in jouw oren extra goed. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als Beleidsmedewerker Sociaal Domein bij een gemeente;
  • Je bent 32-36 uur per week beschikbaar;
  • Het beschikken over de drang om jezelf te kunnen blijven uitdagen en ontwikkelen.

 

Dit zijn wij

Wij zijn gemeente Beesel, een kleine, kansrijke gemeente gelegen tussen twee grote spelers, Venlo en Roermond. Dat maakt ons echter niet minder groot. Wij vinden het belangrijk om met elkaar én met de gemeenschap in contact te staan ‘Een gemeenten in gemeenschap’.

 

We werken van onderop en zijn flexibel. Er zijn korte lijnen met collega’s en bestuur, ontwikkelingsmogelijkheden in overvloed en samen maken wij het verschil. Ook richting onze burgers! Daarmee geeft team Beesel betekenis aan je werk! Gewoon anders, gewoon samen!

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten