Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening (zzp)

Geplaatst 22 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130705
Plaats
Bladel, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 20 apr. 2023
Einde: 20 apr. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2023 12:00

Startdatum 20 april 2023

Einddatum 20 april 2024

Functieschaal 10

Aantal uur per week 16



Kruip in de huid van…

Als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening ben je bezig met de ruimtelijke ontwikkeling, met name in het stedelijk gebied, van de gemeente Bladel. Je werkt verbindend en adviseert het bestuur over hoe we onze de visie tot uitvoering kunnen brengen, door regels voor te stellen, zelf projecten op te zetten en initiatieven in de gewenste richting te begeleiden. Dit zijn vaak initiatieven van externe partijen, maar steeds vaker ook vanuit de gemeente zelf, of in een samenwerking. Je werkt intensief samen met collega’s en externe partners en onderneemt proactief actie om deze contacten te leggen en onderhouden. Je bent breed inzetbaar op het ruimtelijke domein.

Een medewerker van de afdeling Ontwikkeling aan het woord:

“Werken in de functie van beleidsmedewerker ruimte is leuk, omdat je buiten resultaat ziet van wat je doet. Je kunt daarmee iets betekenen voor inwoners én hebt zelf de kans om je breed te ontwikkelen.”

 

Aan de slag bij…

De afdeling Ontwikkeling wordt gekenmerkt door een platte structuur, veel collegiale samenwerking en een goede sfeer. De afdeling bestaat uit circa 45 medewerkers, verdeeld over alle inhoudelijke vakgebieden: sociaal domein, welzijn, onderwijs, ruimte, wonen, klimaat en energie, openbare werken en economie.

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

—  HBO/WO werk- en denkniveau (studierichting bijv. geografie en planologie, bouwkunde, landscape architecture, construction management & engineering, ruimtelijke ontwikkeling);

—  Ervaring op en kennis van ruimtelijke/stedenbouwkundige ontwikkeling en projectleiderschap;

—  Ervaring met het begeleiden van ruimtelijke initiatieven

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten