Gemeenteprojecten

Freelance Beleidsadviseur recreatie, economie en toerisme

Geplaatst 20 jul. 2021
Project ID: YIS000724
Plaats
Vught
Duur
3 maanden
(2 aug. 2021 - 31 okt. 2021)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
60 - 75 €/hr

Sollicitatie deadline: 26-7-2021 10:00


Functieomschrijving 

Als beleidsadviseur leven werk je bij de afdeling Ontwikkeling binnen het cluster ‘leven’. Binnen dit cluster wordt gewerkt aan thema’s rondom sport, accommodatiebeleid, kunst & cultuur, erfgoed, economie en recreatie & toerisme.


Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van beleid op het gebied van economie en recreatie & toerisme. Je bent het aanspreekpunt voor ondernemers-(verenigingen) en marketing- en evenementenorganisaties, zoals centrummanagement en VVV. Met deze partners zoek je pro actief de samenwerking op, je faciliteert hen en ontwikkelt gezamenlijk projecten. Samen met externe partners ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de toeristische website Bezoekvught.nl. Je zorgt ervoor dat onze gemeente op het gebied van recreatie & toerisme maar ook qua economische prestaties goed op de kaart staat en blijft staan. Als contactpersoon voor de regio Noordoost Brabant vertegenwoordig je de gemeente in regionale overleggen. Tot slot werk je vanuit jouw expertise integraal mee aan vraagstukken binnen de gemeente zoals de omgevingsvisie, adviseer je het bestuur en lever je jaarlijks een economische rapportage op.


Specifiek betreft het voor de inhuur onderstaande werkzaamheden:


  1. Evaluatie opzetten en uitvoeren over de construct Centrummanagement. De samenwerkingsovereenkomst vervalt eind 2021. Vervolgens college en raad adviseren op welke voet verder te gaan.
  2. De samenwerking met de VVV NoordOost-Brabant wordt beëindigt per 2021. Uitvoeren van de beëindiging. De VVV-punten begeleiden met een soepele overgang van de VVV naar een nieuw beeldmerk met uitingen en technische overdracht van bezoekvught.nl in samenwerking met Brabantmarketing.
  3. Uitvoeren van acties uit de nafase omtrent Corona. In juli-augustus wordt een ambtelijk advies opgesteld en besproken met de wethouder welke acties in 2021 opgepakt kunnen worden en welke acties (mogelijk) in het beleid een plaats krijgen.


Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, kent het werkveld en bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.
  • Je bent een verbinder, omgevingsbewust en pro-actief.
  • Daarnaast neem je gemakkelijk initiatief, ben je representatief en zowel schriftelijk als mondeling communicatief zeer vaardig.
  • Je bent gericht op samenwerking en in staat om mensen te inspireren en enthousiasmeren.
  • Om van deze functie een succes te maken heb je minimaal een HBO werk- en denkniveau nodig.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten