Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur lokale coalitie kansrijke start (zzp)

Posted Aug 23, 2022
Project ID: YIS 9119598
Location
Heeze , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Sep 19, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 29, 2022 2:00 PM

Uren: 16 uur per week

Schaal 10

Start 19-9-2022

Eind 31-12-2022

Tarief: je bent vrij aan te bieden naar je kennis en ervaring.

 

 

Opdracht lokale coalitie Kansrijke Start

 

Het landelijke programma Kansrijke Start richt zich op de eerste duizend dagen (pre-conceptie tot en met 2 jaar) van het leven van een kind. Deze eerste duizend dagen zijn cruciaal voor de ontwikkeling van een kind. 

Het ministerie van VWS heeft daarom besloten dat vanaf 2022 alle gemeenten financiële middelen ontvangen om een lokale coalitie Kansrijke Start te vormen.

 

In Heeze-Leende is op dit moment nog geen lokale coalitie Kansrijke Start gevormd. Gemeente Heeze-Leende is daarom op zoek naar een adviseur die met deze opdracht aan de slag gaat.

 

De werkzaamheden richten zich op:

·       Het verkennen van het lokale speelveld, inclusief een onderzoek naar de feiten en cijfers in Heeze-Leende m.b.t. Kansrijke Start.

·       Het schrijven en uitvoeren van een projectopdracht met als eindresultaat een gestarte lokale coalitie Kansrijke Start.

·       Een voorstel voor het bestendigen van de lokale coalitie Kansrijke Start.

 

 

Wat zoeken wij?

Je hebt ervaring binnen het sociaal domein en bij voorkeur binnen het aandachtsgebied Jeugd.

Je hebt kennis van Kansrijke Start en mogelijk eerdere ervaringen met het starten van een lokale coalitie. 

Je hebt een brede blik en weet mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Je weet hoe je mensen kunt overtuigen en motiveren en vindt het interessant om met partners te werken aan een gezonde en kansrijke start voor de jonge inwoners van Heeze-Leende.

 

Je bent zo snel mogelijk inzetbaar voor 16 uur per week, voor in eerste instantie tot eind 2022. Naast de opdracht voor Kansrijke Start bestaat er, indien dit past in de beschikbare uren, de mogelijkheid om andere werkzaamheden binnen het sociaal domein op te pakken.

 

Similar projects

+ Search all projects