Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur landschap en recreatie (zzp)

Geplaatst 6 nov. 2023
Project ID: YIS 9142769
Plaats
Wormer
Uren
36 uur/week
Periode
2 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
68 - 79 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 nov. 2023 14:00

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: Einde jaar (Bij goed functioneren 100% verlengen).

Tarief: € 70 - €79

Uren per week: 36



Beleidsadviseur Landschap en Recreatie

Als beleidsmedewerker behandel je voornamelijk afdelingsbrede opdrachten en projecten en complexe dossiers. In afstemming met de teammanager of het hoofd van de afdeling heb je voor de advisering en terugkoppeling directe contact met de opdrachtgever of wethouder. Je bent in staat buiten de kaders van het eigen team, de afdeling en de dienst te kijken en te adviseren. Je hebt een breed overzicht van wat er speelt in het fysieke domein. Je bent in staat snel verbanden te leggen en je kunt soepel schakelen van het ene naar het andere dossier. Er wordt gewerkt in clusters waarbij je als senior ook een groep medewerkers coördineert en coacht rondom een thema of opdracht/project.

Naast deze brede blik is het een pré als je ervaring hebt met adviseren over beleidsmatige en operationele vraagstukken m.b.t. landschap en recreatie in de gemeenten OZ en WL. Denk aan onderwerpen zoals: groen, natuur, landschap, recreatie, en aanwezige fauna.

 

In ’t kort:

·        Je denkt mee en adviseert over beleidsmatige en operationele vraagstukken m.b.t. landschap en recreatie in de gemeenten OZ en WL.

·        Op het gebied van groen, natuur en landschap in bestemmingsplannen, bouwplannen of herinrichtingsplannen zorg je voor de juiste inbreng hiervan.

·        Je bent aanspreekpunt voor belangenorganisaties binnen de thema's (stedelijk) groen, natuur en landschap.

·        Je legt verbanden met de beleidsterreinen: duurzaamheid, ruimtelijk beleid, en toerisme & recreatie.


De ideale kandidaat heeft:

·        Hbo werk- en -denkniveau;

·        Meerdere jaren werkervaring in beleidsontwikkeling (landschap en recreatie);

·        Goede communicatieve vaardigheden en is sterk in zowel het creëren van beleid maar ook in de beleidsuitvoering.

·        Ervaring met projectmatig werken;

·        Voert overleg met lokale ondernemers en inwoners;

·        Heeft een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Wij zijn OVER: de werkorganisatie van de gemeenten Oostzaan en Wormerland. Twee gemeenten die bestuurlijk zelfstandig zijn. OVER is een kleine en fijne organisatie maar groot in onderwerpen. Door onze ligging, dicht bij de grotere steden Zaanstad en Amsterdam kennen we veel van de uitdagingen van een grotere stad. Die tackelen we met een hecht team. Bij OVER vertrouwen we elkaar, collega’s helpen elkaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten