BIZOB

Freelance beleidsadviseur- integriteit (zzp)

Geplaatst 22 okt. 2024
Project ID: YIS 9168327
Plaats
Mierlo
Uren
32 uur/week
Periode
2 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 okt. 2024 13:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 31-12-2024

Uren: Er is al veel voorwerk gedaan waardoor je meteen aan de slag kan. Peildatum waarop de opdracht (deels) gerealiseerd dient te zijn is 1 januari 2025. Naar verwachting zal er maximaal 170 uur nodig zijn om de opdracht te realiseren. 

Functieschaal: 11, je bent vrij een tarief aan te bieden naar kennis en ervaring.

Gemeente Son en Breugel

Uren per week: tussen 24 en 36

Standplaats: Mierlo

Beleidsadviseur Integriteit

Dienst Dommelvallei

Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband voor de gemeenten Son en Breugel, Geldrop Mierlo en Nuenen. Met ruim 175 medewerkers verzorgen wij diverse taken op het gebied van financiën, dienstverlening en sociale zaken en personeel, organisatie en informatievoorziening. Wil jij meer weten over onze organisatie? Kyra neemt je graag mee on tour! https://youtu.be/wjuipu67OnM

Voor een relatief “korte” opdracht zijn wij opzoek naar een beleidsadviseur bij wie het thema integriteit zeker niet onbekend is. Wie weet ben jij dat wel!

Wat ga je doen?

Binnen de Dienst Dommelvallei en de aangesloten organisaties bestaan er diverse beleidsstukken op het gebied van integriteit. Deze stukken zijn in 2020 in werking getreden en dienen geëvalueerd te worden. Doel is om te (blijven) voldoen aan de Brabantse norm en (overige) wet- en regelgeving.

Stukken moeten daarvoor (opnieuw) worden geanalyseerd, gewijzigd, aangevuld, verwijderd of nieuw geschreven waar nodig. Vervolgens moeten de stukken worden vastgesteld door de vier organisaties.

Je neemt mee:

  • Ervaring met de omschreven taken/opdracht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten