Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beleidsadviseur inburgering Oekraïne (zzp)

Geplaatst 22 jun. 2022
Project ID: YIS 9116747
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 jul. 2022
Einde: 4 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 jul. 2022 09:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 4 tot 5 maanden

Aantal uren week: fulltime

Inschaling: schaal 11

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

 

 

Beleidsadviseur Oekraïne

 

Als beleidsadviseur Oekraïne op het gebied van werk & inkomen volg je de landelijke trends en ontwikkelingen rondom vraagstukken en wetgeving Oekraïne. Dit breng je volledig in kaart en vertaal je naar wat dit betekend voor Almere.

Je geeft advies over de beleidskeuzes die moeten worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huur- en kinderopvang toeslagen e.d.

 

Jij bent: 

Je bent een resultaatgerichte teamplayer met goede contactuele vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en digitaal. Je inhoudelijke niveau laat zich zien door advisering vanuit een integrale context van maatschappij, politiek, bestuur en organisatie. Je kunt opereren in een bestuurlijk krachtenveld en hebt ervaring met politieke en bestuurlijke advisering en bent in staat snel te kunnen schakelen en onder druk kwaliteit te leveren.

Als inventieve vernieuwer heb je visie, zie je de integrale samenhang tussen de diverse domeinen en werk je opgavegericht. Je betrekt de partijen in de stad en de uitvoering bij de doorontwikkeling van beleid, bent in staat de betreffende spelers in beweging te krijgen en resultaten te boeken. Jouw aanpak kenmerkt zich door creativiteit, lef, resultaatgerichtheid en een intrinsieke motivatie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten