Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder basisadministraties (zzp)

Geplaatst 21 jun. 2022
Project ID: YIS 9116640
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 4 jul. 2022
Einde: 2 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 27 jun. 2022 14:00

Startdatum juli 2022

Einddatum  juli 2023

Uren per week: 24-28 uur

Schaal 9- richttarief 55,-

 

Wil jij hét aanspreekpunt worden voor landmeetkundige zaken in onze mooie gemeente? En ben je analytisch en kwaliteitsgericht ingesteld? Dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe beheerder basisadministraties!

 

Wat ga je doen?

Voor ons team Gegevensbeheer zijn we op zoek naar een nieuwe collega met ruime kennis op het gebied van landmeetkunde, Gis werkzaamheden en de basisregistratie BGT.

 

Als beheerder basisadministraties ben je verantwoordelijk voor het beheer van de basisregistratie en de afstemming met de BAG. 

Je kent het werkveld als geen ander; wet- en regelgeving en de primaire processen hebben voor jou geen geheimen. 

Je volgt de landelijke ontwikkelingen op het gebied van BGT, BAG, BOR en ten aanzien van inwinning en beheer van gegevens in het algemeen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwikkelingen rondom methoden voor inwinning van gegevens, maar ook het adviseren hierover naar andere afdelingen en ten aanzien van beleid.

 

Met een collega zorg je ervoor dat data op een correcte wijze wordt ontsloten in GIS en in Geoweb. Samen verzorg je de gehele GIS-keten; van data input, naar analyses, naar verwerking tot informatie en uiteindelijk de presentatie. 

Je focus ligt op de vertaling van de mogelijkheden die Geo biedt naar inwoners, ondernemers en collega's. Je vertaalt de klantvraag naar je vakgebied: je neemt opdrachten aan, inventariseert de werkzaamheden en plant ze daar waar nodig in.

 

Ook het onderhouden en aansturen van de afspraken met het ingenieursbureau dat voor ons landmeetkundige werkzaamheden uitvoert behoort tot jouw taak.

 

 

Wie ben jij?

Je bent een echte analist en kan uitstekend omgaan met digitale systemen. Daarnaast werk je nauwkeurig en behoud je het overzicht. Verder vragen we:

  • Minimaal een HBO opleiding landmeetkunde/geodesie.
  • Inhoudelijke kennis van de BGT en het werkveld er omheen.
  • Aantoonbare ervaring met de ESRI-suite (ArcGIS Online/ArcMap/ArcGIS Pro).
  • Je hebt ruime kennis van FME, SQL, ETL-processen, dgDialog BGT.
  • Ervaring met GeoWeb is een pré.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten