Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance beheerder basisadministraties (zzp)

Geplaatst 8 apr. 2022
Project ID: YIS 9111884
Plaats
Vught
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 18 apr. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging.

Schaal 9

Uren per week: 32 uur, maar minder is bespreekbaar

Richttarief is Euro 62,-

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de basisregistratie en de afstemming met de BAG. Je kent het werkveld heel goed; wet- en regelgeving en de primaire processen hebben voor jou weinig geheimen. Je bent op de hoogte van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van BGT, BAG, BOR en ten aanzien van inwinning en beheer van gegevens in het algemeen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontwikkelingen rondom methoden voor inwinning van gegevens.
  • Met een collega zorg je ervoor dat data op een correcte wijze wordt ontsloten in GIS en in Geoweb. Samen verzorg je de gehele GIS-keten; van data input, naar analyses, naar verwerking tot informatie en uiteindelijk de presentatie. Je focus ligt op de vertaling van de mogelijkheden die Geo biedt naar inwoners, ondernemers en collega's. Je vertaalt de klantvraag naar je vakgebied: je neemt opdrachten aan, inventariseert de werkzaamheden en plant ze daar waar nodig in.
  • Ook het onderhouden en aansturen van de afspraken met het ingenieursbureau dat voor ons landmeetkundige werkzaamheden uitvoert behoort tot jouw taak.

 

Jij neemt mee: 

  • HBO opleiding landmeetkunde/geodesie.
  • Inhoudelijke kennis van de BGT en het werkveld er omheen.
  • Aantoonbare ervaring met de ESRI-suite (ArcGIS Online/ArcMap/ArcGIS Pro).
  • Je hebt ruime kennis van FME, SQL, ETL-processen, dgDialog BGT.
  • Ervaring met GeoWeb is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten