Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance bedrijfscontactfunctionaris (zzp)

Geplaatst 24 jun. 2022
Project ID: YIS 9116830
Plaats
Nuenen
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 11 jul. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 1 jul. 2022 14:00

Start zo snel mogelijk

Eind 30/9/2022

Uren 24 minder in overleg mogelijk

Schaal 10

 

 

De nadruk van de opdracht ligt op werkzaamheden van de bedrijfscontactfunctionaris.

 

Verdere werkzaamheden die gecontinueerd moeten worden: Centrummanagement, Parkmanagement, Villagemarketing, afstemming Visit Brabant, Praktische uitvoering geven aan het beleid en Contact onderhouden met ondernemers en vertegenwoordigers:

Je komt te werken in het cluster Ontwikkeling van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving. Het cluster houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van beleid op het gebied van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting, economie, mobiliteit, villagemarketing, toerisme en recreatie.

 

Wat ga je doen?

Je werkt nauw samen met de beleidsmedewerker (vrijetijds-)economie aan de ambities die de gemeente heeft op het gebied van economie, toerisme en recreatie. Jouw focus ligt op het actief opbouwen en onderhouden van een netwerk én de operationele uitvoering van het beleid.

 

Een greep uit je werkzaamheden zijn:

• Je vertegenwoordigt de gemeente in het 1-loket van het Stedelijk Gebied Eindhoven.

• Als bedrijfscontactfunctionaris ben je de verbindende factor tussen de bedrijven, ambtelijke organisatie en het gemeentebestuur. Je bevordert de samenwerking met en inbreng van organisaties en partijen binnen je vakgebied.

• Je doet de voorbereiding en begeleiding van de bedrijfsbezoeken van het college.

• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de centrummanager en het bestuur van het centrummanagement. Je bereidt het bestuurlijk overleg voor. Je draagt zorg voor het financiële uitvoeringsinstrumentarium.

• Je geeft uitvoering aan de gemeentelijke taken op het gebied van recreatie en toerisme.

• Je bent de sparringpartner van de beleidsmedewerker (vrijetijds-)economie om beleid te vertalen naar in uitvoeringsprogramma’s en de acties uit te voeren.

• Je draagt zorg voor de uitvoering van de programma’s binnen het vakgebied uit, zoals de Aanpak Bedrijventerreinen. 

 

 

Wat kun jij?

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau op basis van een op de functie gerichte opleiding of werkervaring Voor zover je opleiding niet volledig aansluit op het vakgebied, ben je bereid een opleiding te volgen.

• Relevante werkervaring is een pre.

• Je hebt goede contactuele vaardigheden, een no nonsense mentaliteit en je denkt in kansen.

• Je bent daadkrachtig, een doorzetter en een aanpakker.

• Je bent in staat sturing te geven aan ondernemersinitiatieven en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten