Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance BAG beheerder (zzp)

Geplaatst 20 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130624
Plaats
Velsen, Noord-Holland
Uren
18 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 3 apr. 2023
Einde: 31 mrt. 2024
Tarief
52 - 67 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2023 13:00

Opdracht per 3 april voor 1 jaar voor 18 uur per week.

Richttarief medior:€ 53,25 / € 59,-

Richttarief senior:€ 60,- / € 67,-

De vacature heeft eerder intern uitgestaan en hier zijn geen reacties opgekomen. Vanwege het feit dat er een achterstand weggewerkt moet moet worden zoeken we iemand met ervaring op dit gebied.


Omschrijving

Samen met twee collega’s ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de BAG-registratie zodat de gemeente blijft voldoen aan de gestelde wettelijke eisen van deze basisregistratie.

Je verwerkt BAG-gerelateerde mutaties vanuit verschillende bronnen en vakafdelingen, ontvangt terugmeldingen en onderzoekt deze.

Je speelt een belangrijke rol in de beoordeling van Wabo-aanvragen in het kader van de BAG en de BAG+ objectenregistratie.

Je bewaakt, in datastromen en werkprocessen, de samenhang van en het wettelijk verplicht gestelde gebruik van de basisregistraties in het algemeen en in het bijzonder de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

Je houdt rekening met wijzigende wet- en regelgeving en neemt dit mee in jouw adviezen. Daarbij werk je zaakgericht in verschillende applicaties waaronder I-objecten van Pink Roccade en Djuma van Visma Circle.

Het team

Team Informatie binnen het domein Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het beleid, de regie en de samenhang van de gemeentelijke informatievoorziening en informatiebeveiliging.

Het team bestaat uit 38 collega’s. Jij werkt nauw samen met de BAG beheerders, GIS specialisten en collega’s die vergunningen verstrekken. Als dienstverleners aan de organisatie zijn we scherp op wat de organisatie belangrijk vindt, signaleren dat en bespreken het met collega’s, leidinggevenden en directie. We proberen dingen uit en experimenteren graag. Die ruimte hebben we én nemen we als de kans daar is. Je nieuwe collega’s verschillen in karakter, leeftijd en interesse. Wat we gemeen hebben, is dat we graag werken bij de gemeente Velsen en dat we plezierig met elkaar omgaan. En dat we je allemaal van harte welkom heten!

De organisatie

Van levendige havens met industrie tot brede duinen met daarachter de zee, groene parken en een drukbevaren Noordzeekanaal: de gemeente Velsen heeft inwoners, ondernemers en bezoekers veel te bieden.

De ongeveer 500 medewerkers van de gemeente zetten zich dagelijks in om al dat moois te behouden en verder te ontwikkelen. Samen werken wij voor bijna 70.000 Velsenaren aan een vitale en leefbare gemeente.

Onze wendbare dienstverlening richt zich op een leefbare en aantrekkelijke gemeente waarin iedereen meedoet en we in energiek samenspel aan een duurzame toekomst werken.

Wat wij vragen

Je weet een bouwtekening zonder moeite te interpreteren en kan omgaan met de diverse beheeraspecten van het BAG proces.

Je kan goed zelfstandig werken en bent makkelijk te benaderen en samenwerkingsgericht. Je hebt ervaring in zaakgericht werken, bent sociaal en in staat om goed te communiceren.

 

Wat breng je in elk geval mee?

·    MBO+ werk en denkniveau

·    Kennis en ervaring van de BAG-processen en de relatie hiervan met omgevingsvergunningen en bouwtoezicht

·    Kennis van de WOZ objectregistratie is een pré

·    Kennis en ervaring met het werken met applicaties zoals I-objecten, CLO en Djuma

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten