Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Arbeidsonderzoeker Perspct (ZZP)

Geplaatst 12 nov. 2021
Project ID: YIS 9104416
Plaats
Dordrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jan. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 30-11 11:00

Tarief behoorde bij functieschaal 9

 

Description: 

Jij gaat als arbeidsonderzoeker bepalen wat de kortste weg naar duurzame uitstroom uit de bijstand is. Dit doe jij op basis van een traject van arbeidsdiagnostische onderzoeken, praktijkobservaties en het in kaart brengen van de leefgebieden van onze kandidaten. Je hebt regie over en bent verantwoordelijk voor de uitvoering, begeleiding en rapportage van deze onderzoeken. Het resultaat van jouw inzet is een onderbouwde eindconclusie die je verwoord in een plan van aanpak.

Jouw taak is afgerond als je dit plan van aanpak overdraagt aan een regisseur PERSPCT, Werk of Perspectief & Participatie. Die brengt het ontwikkeltraject vervolgens tot uitvoering.
 

Wat neem je mee?

 

  • Een afgeronde HBO opleiding gericht op onderzoek en advisering, bijvoorbeeld AMA psychodiagnostiek, toegepaste psychologie of arbeidsdeskundige;
  • Kennis van en ervaring met de doelgroep werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Kennis van en ervaring met diverse onderzoeksinstrumenten om capaciteiten, leefgebieden en arbeidsmogelijkheden van deelnemers in kaart te brengen;
  • Ervaring met methodische arbeidsontwikkeling;
  • Kennis van de arbeidsmarkt.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten