Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance arbeidsmarktcommunicatiespecialist / jobmarketeer (zzp)

Posted Jul 29, 2022
Project ID: YIS 9118585
Location
Helmond , Noord-Brabant
Duration
1 jaar
(Sep 1, 2022 - Aug 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 9, 2022 12:00 PM
  • 36 uur per week
  • Tarief: Schaal 10 Cao Gemeenten
  • Duur: 1 jaar
  • Startdatum: 01-09-2022

 

Ben jij een duizendpoot met een voorliefde voor arbeidsmarktcommunicatie? En heb je het lef om pro-actief de arbeidsmarkt te benaderen en de Gemeente Helmond te verkopen als ideale werkgever?

 

Als Arbeidsmarktcommunicatie specialist…

Maak jij samen met het recruitmentteam van gemeente Helmond het werkgeversmerk nóg beter zichtbaar? Arbeidsmarktcommunicatie zit in je bloed maar je weet ook hoe je kandidaten moet recruiten voor gemeente Helmond. Dit doe je in een team met 3 recruiters en je werkt nauw samen met de communicatieadviseur.

 

Je vervult een belangrijke adviesrol als het gaat om vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt- en wervingsvraagstukken. Met jouw up to date kennis van de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen die er spelen, ben je continue gericht op innovatie van de ‘recruitmentmix’. Het vertalen van het employer brand naar de doelgroepen en daar wervingsoplossingen voor bedenken en uitvoeren. Als geen ander schrijf en coördineer jij de vacature-, web- en andere teksten. Bijvoorbeeld op LinkedIn en andere moderne sociale media. Je onderhoudt actief de contacten met de business, leveranciers en spelers uit de markt zodat je weet wat er binnen de organisatie en op de arbeidsmarkt speelt. En vergeet vooral ook niet de interne arbeidsmarktcommunicatie en de inzet van de collega’s als ambassadeur.

  

Taken waar je mee bezig bent:

• Samen met de recruiters en afdeling communicatie ontwerpen van grote en kleine wervingscampagnes en employerbrandingcampagnes: beste combinatie van sociale media, vacaturesites, zoekmachines, events (b.v. webinars) en specials (b.v. meet&greet).

• analysetools en feedback van de resultaten van campagnes monitoren en (laten) bijsturen indien nodig.

• Ondersteunen bij het organiseren van activiteiten en events.

• Initiatief nemen en adviseren over structurele inzet van middelen.

• Samen met recruiters en communicatie opzetten van activiteiten tbv van het vergroten van inzet van ambassadeurs, de collega’s bij gemeente Helmond.

 

Jouw achtergrond en ervaring……

Je bent een ervaren arbeidsmarktcommunicatiespecialist, we denken daarbij aan ervaring met het ontwerpen van campagnes, social media, data en analysetools. Je bent een aanpakker en weet overzicht en structuur te houden naast je flexibele instelling. Ervaring met sourcen en recruiten van kandidaten is een pré, net als werkervaring bij (semi)overheid.

 

Over gemeente Helmond … de Makers van de Toekomst…..

De gemeente Helmond bouwt aan grootse en uitdagende opgaven. De stad staat op tal van plekken in de steigers. Zo wordt de woonwijk van de toekomst gebouwd: Brainport Smart District. En met diverse partners wordt ook gewerkt aan een nieuw, bereikbaar stadshart, vol levendigheid. Er wordt gewerkt aan nieuwe bedrijventerreinen (Helmond staan als geen andere stad bekend als MKB-minded), maar ook aan een soortenrijke, duurzame natuur. Bovenal wil men van Helmond een duurzame, energieneutrale en klimaatbestendige stad maken. Waar je gezond kunt wonen, veilig kunt werken en je smart kunt voortbewegen.

 

Werken bij de Gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn voor de stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Similar projects

+ Search all projects