Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatiespecialist vergunningen, toezicht en handhaving (zzp)

Geplaatst 16 mei 2023
Project ID: YIS 9133773
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 26 mei 2023
Einde: 1 dec. 2023
Tarief
80 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 mei 2023 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 7 maanden

Aantal uren week: 24 uur per week

Inschaling: 10 (gemeente cao)

Richttarief: €90-


Applicatiespecialist vergunningen, toezicht en handhaving


Wat ga je doen?

De uitdaging als Applicatiebeheerder is om met alle nieuwe tools en technieken die nu geïmplementeerd zijn een forse stap vooruit te maken op het vlak van dienstverlening en kwaliteit.

 

Op 1 januari 2024 willen wij live gaan en gaan werken in de nieuwe digitale werkomgeving voor onze VTH-taken (Vergunningen, toezicht en handhaving). De digitale werkomgeving bestaat uit een vakapplicatie, landelijke loketten, een aantal aanverwante applicaties van andere teams en een aantal kleinere applicaties. Op dit moment wordt er hard gewerkt om alle basisprocessen voor vergunningen, toezicht en handhaving op voldoende niveau uitgewerkt te hebben. Met de basis op orde zijn we niet tevreden. De ambitie gaat namelijk verder. We gaan uiteindelijk weliswaar terug van project naar beheer, maar blijven de komende jaren door ontwikkelen. Graag leggen we de komende maanden samen met jou de goede basis waarmee ons de komende jaren verder mee kunnen ontwikkelen.

 

Waar werken wij naar toe?

Wij werken doorlopend veilig, de burgers en bedrijven hebben een gelijke informatiepositie, alle gebruikers worden optimaal ondersteund bij hun taken en we hebben goed inzicht en overzicht vanuit alle procedures.

 

Doorlopend > De continuïteit van de ondersteuning bij de taken is gewaarborgd.

 

Veilig > We voldoen aan de randvoorwaarden die gesteld worden ten aanzien van veiligheid en gaan op een correcte wijze om met privacygevoelige gegevens.

 

Gelijke informatiepositie > Al onze gegevens ten aanzien van vergunningen en het omgevingsplan worden op een laagdrempelige manier gedeeld met burgers, bedrijven en ketenpartners.

 

Optimale ondersteuning > De werkprocessen en content zijn zo ingericht dat alle gebruikers hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. De optimale ondersteuning heeft ook betrekking op bestandsuitwisseling met derden zoals de OFGV.

 

Inzicht en overzicht > We kunnen makkelijk en geautomatiseerd rapporten maken. Het gaat om verplichte rapporten en ook alle input voor beleidsevaluatie van bijvoorbeeld het VTHUP. Er is live sturingsinformatie beschikbaar voor zowel medewerker als management.

 

Als Applicatiespecialist…

Ben je verantwoordelijk voor de inrichting en verdere ontwikkeling van de digitale werkomgeving. Je neemt deel aan de project organisatie en je doet je werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van de projectleider.

 

Functie-eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau;

  • Kennis van de basisregistraties van de gemeente;

  • Kennis van de gemeentelijke VTH-taken;

  • Minimaal 3 jaar ervaring;

  • Affiniteit met automatisering.

  • Competenties: Proactief | Gestructureerd | Analytisch | Procesmatig denken | Oog voor kwaliteit | Dienstverlenend | Samenwerken | Omgevingsbewust

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten