Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance allround medewerker publiekszaken (zzp)

Geplaatst 15 apr. 2022
Project ID: YIS 9113326
Plaats
Heeze
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 mei 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 22-4-2022 12:00

Start z.s.m. voor 20-024 uur per week (ziektevervanging)

Verwachte einddatum: waarschijnlijk 2-3 maanden

Werkdagen: in overleg

Schaal 6/7

Tarief afhankelijk ervaring  Het is toegestaan te bieden met een hoger tarief, mits dat in lijn is met de kwaliteit van je CV.

 

Je bent dé spin in het web met betrekking tot de telefonische dienstverlening tussen de organisatie en burgers, bedrijven en instellingen. Je brengt de vraag van de klant in beeld en handelt het klantcontact af aan de telefoon, balie en receptie. Daarbij vraag je ook kritisch door en ga je op zoek naar de vraag achter de vraag. Het behandelen van aanvragen op het terrein van Burgerzaken behoren ook tot jouw taken. Denk hierbij aan de aangifte en uitgifte van reisdocumenten en rijbewijzen, BRP-verzoeken, burgerlijke stand, verhuizingen, gegevensverstrekking en andere taken binnen Burgerzaken. Deze taken doe je vanuit je passie voor dienstverlening en je bent bereid een extra stapje te zetten, waar mogelijk. Je bent digitaal vaardig en levert kwalitatief werk.


 

Wat breng je mee?


-              Een relevante mbo-opleiding ren enkele jaren ervaring met de werkzaamheden burgerzaken.
-              Je bent gedreven, open en integer.
-              Je bent positief ingesteld en schakelt makkelijk in veranderende omstandigheden.
-              Sociale betrokkenheid, goed ontwikkelde communicatievaardigheden en een proactieve kwaliteitsgerichte werkhouding.
-              Het vermogen om de klantvraag helder te krijgen en samen met inwoners naar passende oplossingen te zoeken. 
-              Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
-              Kennis en ervaring met IBurgerzaken.
-              Kennis en ervaring op gebied van digitale vaardigheden, dienstverlening, telefoon en receptie.
 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten