Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance allround medewerker burgerzaken (zzp)

Posted Jun 29, 2022
Project ID: YIS 9117059
Location
Boxtel , Noord-Brabant
Duration
2 maanden
(Jul 11, 2022 - Sep 2, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 8, 2022 12:00 PM

Start : zsm

Duur: 2 maanden (kans op verlenging)

Uren: 24

Schaal: 7

 

Voor de samenwerking Mijn Gemeente Dichtbij:

Als medewerker bij front office ben je het visitekaartje voor onze beide gemeenten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en staat onze inwoners gastvrij te woord. Met elkaar zorgen we ervoor dat onze klanten de afdeling als prettig en dienstverlenend ervaren. 

Bij ons kunnen inwoners terecht voor diverse producten en diensten. Denk daarbij aan het aanvragen van paspoorten, uittreksels uit het geboorteregister, rijbewijzen, verwerken van verhuizingen, huwelijksakten en geboorteaangiften.

 

Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving. Je weet hoe en wanneer je de vele regels moet toepassen en bent besluitvaardig. Daar waar je knelpunten signaleert, kom je met verbetervoorstellen. In deze rol is heldere communicatie belangrijk. Je staat stevig in je schoenen bij lastige gesprekken en weet een gesprek naar ‘rustiger vaarwater’ te begeleiden. 

Je bent in staat in verschillende situaties jezelf moeiteloos aan te passen aan jouw gesprekspartner.

 

Jij brengt mee: 

  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met Centric
  • Zowel ervaring op frontoffice als backoffice.

Similar projects

+ Search all projects