Gemeenteprojecten

Freelance AFAS salarisadministrateur (senior)

Geplaatst 13 sep. 2021
Project ID: YIS 9101162
Plaats
Gorinchem
Duur
6 maanden
(13 sep. 2021 - 13 mrt. 2022)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
65 - 79 €/hr

Sollicitatie deadline: 20-09 10:00

Voor gemeente Gorinchem zoeken wij een ervaren salarisadministrateur diespecialist is in AFAS. Het gaat om 8 uur per week. Start zsm, opdracht loopt tot 20 december 2021 (kerstvakantie). Werkzaamheden zullen in overleg deels op afstand uitgevoerd worden en deels op kantoor in Gorinchem met inachtneming van de Corona maatregels. Werkdag bij voorkeur op woensdag, maar kan ook in overleg op een andere dag behalve de vrijdag.

 

De gemeente Gorinchem zoekt ter ondersteuning van de implementatie van AFAS HRM een ervaren AFAS salarisadministrateur. De salarisadministrateur ondersteunt de functioneel beheerder in een soepele overgang naar AFAS van de salarisadministratie. Ook signaleert de salarisadministrateur afwijkingen, komt met oplossingen en pakt deze in overleg met de functioneel beheerder op.

 

De werkzaamheden bestaan uit het controleren na de proefconversie, op orde brengen en overzetten van de salarisadministratie. Ook moet tot aan de live-gang op 1 januari de salarisadministratie van invoer tot betalingen en aangifte uitgevoerd en op orde gehouden worden.

 

De reden van inhuur is de projectimplementatie e-HRM systeem, AFAS. De opdrachtgever is tevreden over de uitvoering van de opdracht wanneer de functioneel beheerder AFAS zich optimaal ondersteund voelt.

 

Werkzaamheden zullen in overleg deels op afstand uitgevoerd worden en deels op kantoor met inachtneming van de Corona maatregels.

 

We zoeken hiervoor

·       een AFAS specialist op HBO-niveau met minimaal 5 jaar ervaring

·       die AFAS kennis over kan dragen

·       proactief, communicatief sterk

·       analytisch en oplossingsgericht

·       geheel thuis in het vakgebied en op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. 

·       Uren per week: 8 uur/ 1 dag. Uitbreiding op piekmomenten in overleg. Werkdag bij voorkeur de woensdag maar kan in overleg. Vrijdag werken is geen optie.

·       Periode: z.s.m. tot aan de kerstdagen.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten