Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur zorg & veiligheid (zzp)

Posted Jul 11, 2022
Project ID: YIS 9117774
Location
Dordrecht , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Aug 8, 2022 - Feb 8, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 22, 2022 2:00 PM

Aantal uren p/w: 32 tot 36

Start: augustus

Duur: 6 maanden met optie op verlenging van 6 maanden.  

 

 

Werken aan onderwerpen die in de politieke schijnwerpers staan? De noodzakelijke transformatie binnen het sociaal domein vertalen in uitvoerbare plannen? Heb jij de visie, expertise en onuitputtelijke drive om deze rol op te pakken? Lees dan snel verder.

 

 

Wat ga je doen?

Samen met bewoners, externe partners en collega’ s lever jij een effectieve bijdrage aan maatschappelijke thema's in en om Dordrecht. Er liggen specifieke vraagstukken rondom personen met verward gedrag, huiselijk geweld en kindermishandeling en aanpak van overlast.

Jij pakt deze vraagstukken op en zorgt voor beleid dat voorziet in een effectieve aanpak. De basis van deze aanpak is dat er beleid, protocollen en werkafspraken liggen waarin alle partijen elkaar weten te vinden en elkaar ondersteunen. En hierin ga jij het verschil maken. 

Hoe?

·      Door letterlijk en figuurlijk te verbinden; interne teams met elkaar, de landelijke kaders met de opgaves van de organisatie en de externe partners in de zorg- & veiligheidsketen. Maar ook de belangen die er liggen met de resultaten die er moeten komen;

·      Door een stevige gesprekspartner te zijn voor externe partners en collega's. Je vervult een belangrijke adviserende rol richting het college van burgemeester en wethouders van Dordrecht. Dit bekent dat je goed kunt omgaan met verschillende belangen op lokaal, regionaal, ambtelijk en bestuurlijk niveau.

·      Door samen met je teamgenoten de doelen te realiseren, maatschappelijke kwesties te vertalen naar concrete acties en afspraken en op inspirerende wijze de interne als de externe partijen in de gewenste veranderingen mee te nemen.

 

Je functie biedt en vraagt veel dynamiek en afwisseling met ruimte voor procesverbeteringen en vernieuwing.

 

Wat neem je mee?

·      Durf en daadkracht! Je stapt makkelijk op mensen af en ziet kansen en grijpt ze. Je kunt anderen overtuigen met een goed betoog waarbij je ook toetst of een boodschap is overgekomen. Je deelt eigen kennis, visies en informatie en maakt gebruik van de inbreng van degenen met wie je samen werkt. Je kan goed schrijven en weet van aanpakken.

·      Je bent analytisch, resultaatgericht en slim. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent aanspreekbaar op de resultaten.

·      Je hebt een afgeronde WO-opleiding en bent bekend met de ontwikkelingen in het sociale domein en specifiek met de problematiek rondom zorg & veiligheid. Je hebt aantoonbaar ervaring met het gezamenlijk met partners en inwoners ontwikkelen van veranderingsprocessen, gericht op het realiseren van maatschappelijke opgaven. En je bent vooral ook een enthousiaste publieke werker met energie en humor.

·      Binnen een organisatie waar diverse belangen een rol spelen beweeg je jezelf gemakkelijk. Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus. Je voelt je comfortabel in een politiek-bestuurlijke context, weet het strategisch gesprek te faciliteren en uitdagingen te duiden.

 

Waar kom je te werken?

In het kernteam Zorg & Ondersteuning van het Cluster Stad. Een team met hoogwaardige professionals die ontzettend gemotiveerd zijn voor het sociaal domein van de gemeente Dordrecht. Het cluster en het team zijn recent gevormd en ontwikkeld zich momenteel naar een zelf organiserend team. We verwelkomen daarom graag een collega die de uitdaging niet schuwt om mee te willen bouwen aan de verdere ontwikkeling. Eigenaarschap en samenwerken zijn daarom essentieel.

 

Meer informatie over de gemeente Dordrecht.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie met volop ontwikkelingskansen. Door ons samenwerkingsverband in de Drechtsteden en de regio Zuid-Holland Zuid zijn we in staat om over organisatiegrenzen heen te kijken. Ontplooiing en mobiliteit tussen de organisaties zijn hierdoor goed ingericht. Dat maakt ons een aantrekkelijke en vooral veelzijdige werkgever.

Similar projects

+ Search all projects