Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur optimalisatie werkprocessen (zzp)

Geplaatst 25 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153694
Plaats
Weert, Hybride
Uren
12 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 apr. 2024
Einde: 31 mrt. 2025
Tarief
78 - 93 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 30 mrt. 2024 13:00

Krijg het voor elkaar als Adviseur Optimalisatie Werkprocessen

Opleidingsniveau: HBO

Tijdsduur: 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging

Aantal uur: 8 - 16 uur/week

De wereld om ons heen verandert waardoor ook de (werk)processen rondom de organisatie van een groot evenement wellicht moeten veranderen. Deze verandering danwel optimalisatie brengt vele uitdagingen met zich mee. Deze willen we graag aangaan en hiervoor zoeken wij een adviseur optimalisatie werkprocessen. Wil jij van de gemeente Weert een groene thuishaven maken waar mensen gelukkig zijn? Wil jij écht iets voor elkaar krijgen? Hier kun jij doen waar je goed in bent.

We doen het samen! Door samen te werken, maken we het verschil. Samen met onze (assistent) kermiscoördinator krijg jij het voor elkaar. Je informeert, beoordeelt, stemt af en adviseert over de verschillende (werk)processen binnen het vakgebied in brede zin.

Jij maakt het verschil door:


• Jouw kennis en kunde in het verkrijgen van informatie over en analyseren van bestaande (werk)processen, het zoeken naar en beschrijven van optimalisaties of het opstellen van nieuwe (werk)processen. Om tot een goed inzicht te komen volg je het huidige proces op de voet. Hierbij handel je met respect voor al datgene wat de afgelopen jaren gepresteerd is.

• Jouw gedrevenheid en proactieve houding om verschillende belangen te verenigen om zodoende tot een gedegen stuk te komen. Hierbij ben je gedreven om dit alles zowel in- als extern goed af te stemmen.

• Jouw ervaring met het werken binnen een gemeentelijke omgeving en je weet hoe je draagvlak creëert. Waar nodig betrek je andere afdelingen of teams, ook vanwege het draagvlak, bij het door jou te beschrijven (werk)proces en sluit aan bij relevante overleggen.

We willen jou graag leren kennen als jij:


• Ervaring hebt met analyseren en beschrijven van (werk)processen.

• Beschikt over een stevige senioriteit binnen het vakgebied.

• Sterk kunt communiceren in zowel woord als geschrift.

• Met een frisse blik kunt kijken naar het proces waarbij je breed kijkt naar mogelijk zinvolle vernieuwingen.

• Zelfstandig kunt werken, maar daarnaast ook zorg draagt voor regelmatige terugkoppeling met stakeholders, de teammedewerkers en de leidinggevende (opdrachtgever).

• Enthousiast bent.

Het is helemaal fijn als je:


• Minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en een bij de functie passende opleiding hebt afgerond.

• Kunt putten uit minimaal 5 jaar werkervaring binnen het vakgebied van procesbeschrijvingen.

• Werkervaring hebt bij een gemeente en beschikt over bestuurlijke en organisatorische sensitiviteit.

• Flexibel bent met betrekking tot de tijdsbesteding.

Het gaat om Weert én om jou


Weert, een groene en veilige gemeente in Midden-Limburg met stad en dorpen, ademt duurzaamheid en ondernemerschap. Met volop voorzieningen en een bruisende sfeer is het een aantrekkelijke thuishaven voor ruim 50.000 inwoners. Een plek waar iedereen kan wonen, meedoen en elkaar kan ontmoeten.

Bij de gemeente Weert doen we het voor elkaar. Samen maken we van gemeente Weert een groene thuishaven waar je gelukkig woont, leeft én werkt. We zien elkaar en zijn er voor elkaar.

Iedereen telt, iedereen doet mee. Je kunt hier zijn wie je bent én doen wat je wilt. Je staat dicht bij de mensen, waardoor je echt iets voor elkaar kan krijgen. Bovendien zorgen we in de gemeente

Weert goed voor elkaar. Voor de mensen in onze gemeente én voor jou. Zodat jij kan doen waar je goed in bent, kan blijven groeien en ontwikkelen en het verschil kan maken voor onze gemeente.

Bij de gemeente Weert gaat het om wat we samen voor elkaar krijgen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten