Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur onderwijsachterstanden beleid (zzp)

Geplaatst 23 nov. 2022
Project ID: GemMolenl23nov
Plaats
Hoornaar, Zuid-Holland
Uren
8 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 14 dec. 2022
Einde: 27 feb. 2023
Tarief
68 - 88 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 dec. 2022 12:00

Aantal uren per week: 8 uur per week

Duur van de opdracht: 3 maanden

Startdatum: zsm

Tarief: max €88,-

Deadline voor het voorstellen van kandidaten is maandag 28 november a.s. voor 12 uur.

Data sollicitatiegesprekken zijn nog onbekend, maar zullen spoedig plaatsvinden. Gesprekken bij voorkeur op locatie in Hoornaar, maar als dat agendatechnisch niet kan evt ook via Teams.

 

 

Functieomschrijving:

●       Opstellen beleidsdocument: LEA-document (lokaal educatieve agenda): wat zijn de ambities/doelen die we in de komende 4 jaar willen behalen in samenwerking tussen gemeente, onderwijs en kinderopvang basis is gereed; moet verder uitgewerkt worden + onderzoeken wat de mogelijkheden voor oppakken ouderbetrokkenheid in basisonderwijs zijn + evt. aanvullende op te pakken onderwerpen.

●       Opstellen verantwoording uitrol beleid in schooljaar 2021-2022: wat is er bereikt? Verantwoording Kinderopvang / Jong JGZ / onderwijs.

●       Uitrol ouderbetrokkenheid in de Kinderopvang: opvolging stand van zaken: in hoeverre is e.e.a. uitgerold? Is er ruimte bij kinderopvang om nog nieuwe onderwerpen op te pakken op VE-gebied?

●       Resultaatafspraken: evalueren – onderzoeken hoe/of dit beter/anders kan?

 

Functie-eisen:

Voor deze functie zoeken we iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. We zoeken een enthousiast en gedreven persoon die er zin in heeft om de schouders eronder te zetten. Doel van de opdracht is dat er in ieder geval binnen 3 maanden een LEA document opgeleverd wordt.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten