Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur juridisch control (zzp)

Geplaatst 6 apr. 2022
Project ID: YIS 9112514
Plaats
Panningen
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 mei 2022
Einde: 28 aug. 2022
Tarief
0 - 85 €/uur

Startdatum 1-5-2022

Einddatum: 28-8-2022

Functieschaal 11

Aantal uur per week 16-24

Tariefindicatie: € 75,- (Een hoger tarief is bespreekbaar, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv). 

(Gesprekken met finaölisten staan gepland op 19-4 in de middag)

 

Wij zijn voor de gemeente Peel en Maas op zoek naar een adviseur Juridisch Control. 

 

Binnen het team Advies en Control zijn veel specialismen op het gebied van advisering en ondersteuning ondergebracht. In dit team vinden we de medewerkers, die zich bezighouden met personeel en organisatie, juridische control, inkoop, openbare orde en veiligheid en planning en control.

Het cluster Juridische Control (2,0 fte) is een kleine en enthousiaste club juristen. Wij werken samen op basis van de pijlers: integriteit, betrouwbaarheid en communicatie en zijn verantwoordelijk voor de juridische kwaliteit binnen de gemeente Peel en Maas.

 

Wat ga je doen?

De functie van adviseur juridische control is een functie met een dubbelrol.

 

Enerzijds ben je adviseur, met dien verstande dat breed wordt geadviseerd over team overstijgende vraagstukken, complexe zaken en over algemene thema’s. Daarnaast kun je als second opinion om advies worden gevraagd.

Anderzijds ben je juridisch controller. Dit betekent, dat de werkzaamheden ook bestaan uit kaders stellen, adviseren en toetsen. Hierbij zoek je de verbinding met andere vakgebieden, bestuurlijke wensen en concernbelang. Vanuit Juridisch Control activeren en promoten we het juridisch bewustzijn binnen de organisatie.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand, die een brede kennis heeft van en ervaring heeft met het bestuursrecht en privaatrecht (overeenkomsten). Je hebt ervaring met werken voor de overheid (gemeente / provincie). Jij kent de kaders van de wetgeving en zoekt binnen deze kaders actief naar mogelijkheden. In je werk toon je analytisch vermogen, visie, inlevingsvermogen, overtuigingskracht en initiatief. Je bent je bewust van de politiek-bestuurlijke omgeving waarin je werkt en weet dit mee te nemen in de advisering.

 

Je hebt:

·      Een afgeronde juridische opleiding op universitair niveau.

·      Ervaring als (algemeen) jurist bij de overheid.

 

Je bent:

·      Iemand, die de durf heeft om breed mogelijkheden te onderzoeken en hierbij buiten de kaders te denken;

·      Creatief, inventief, zelfstandig en zoekt (pro)actief de samenwerking met collega's en derden op;

·      In het bezit van uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

·      Een all-round jurist en denkt graag mee over diverse vraagstukken;

·      Altijd in voor nieuwe ontwikkelingen en constant op zoek naar uitdagingen, waarbij je niet bang bent om minder gebaande paden te betreden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten