Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance adviseur crisisbeheersing (zzp)

Geplaatst 8 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110671
Plaats
Papendrecht
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 21 mrt. 2022
Einde: 14 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Start: z.s.m. (profielen worden voorgedragen bij binnenkomst). 

Uren 24 uur per week.

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Richttarief:  €75- €85/ uur

 

Senior Adviseur Crisisbeheersing 24 uur

Wij zijn vanwege de huidige ontwikkelingen met spoed op zoek naar een senior adviseur crisisbeheersing/ crisisopvang.             

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving waarbij je gaat werken met twee collega's in een prettig team met korte lijnen naar het bestuur en burgemeester.

 

Jouw opdracht is ondergebracht bij het team Veiligheid, vergunningen, Toezicht & handhaving (VVTH). Dit team zet zich dagelijks in voor een veilig en leefbaar Papendrecht. Zij adviseert de burgemeester op het gebied van veiligheid en openbare orde. De accenten bij veiligheid liggen vooral op ondermijning, integrale veiligheid, crisisbeheersing en rampenbestrijding. Het team VVTH werkt samen met omliggende gemeenten, de Politie, de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) en het Regionaal Informatie en Expertise Centrum (RIEC).

 

 

De opdracht:    

Concreet: adviseren van de burgemeester op het gebied van crisisbeheersing, opvang, integrale veiligheid en openbare orde.

Taken:

  • Eerste aanspreekpunt voor de burgemeester vanuit de functie adviseur crisisbeheersing en opvang;
  • Optreden als eerste adviseur in de multidisciplinaire teams van de regionale crisisorganisatie of in de uitvoeringsorganisatie van de bevolkingszorg in opgeschaalde situaties ( GBT );
  • Coördineren, adviseren en aanspreekpunt van de gemeentelijke voorbereiding op de crisisbeheersing;
  • Leveren van een bijdrage aan de veiligheidsregio;
  • Onderzoeken (door)vertalen van ontwikkelingen op het gebied van crisisbeheersing, opvang, rampenbestrijding en het opstellen van rapportages, adviezen en (beleid)nota’s.

 

Wat bieden wij je?

Per direct een uitdagende opdracht voor 6 maanden (met optie op verlenging), 24 uur per week met veel eigen verantwoordelijkheid. Hiernaast een interessant en uitgebreid takenpakket waarbij lef gevraagd wordt.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een zelfstandige kandidaat die goed bekend is met de diverse bevoegdheden van de burgemeester op het gebied van openbare orde en veiligheid, met de focus op crisisbeheersing. Daarnaast iemand met ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en die de politieke haalbaarheid en het effect van voorstellen goed kan inschatten. Jij bent een stevige gesprekspartner en hanteert een directe en heldere stijl van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Namens de gemeente ben je vertegenwoordiger in verschillende lokale en regionale overlegstructuren van ketenpartners en overheden. Als zodanig maak je een vertaalslag van nationaal en regionaal denken naar lokaal maatwerk, passend bij typische veiligheidsproblematiek van onze dorpen en buitengebied.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten