Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratieve secretariële duizendpoot (zzp)

Geplaatst 5 aug. 2022
Project ID: YIS 9119091
Plaats
Deurne, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 sep. 2022
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 aug. 2022 12:00

Startdatum: 1 september 2022

Einddatum: 31 ausgutus 2023

Aantal uur per week: 28-32 uur

Tarief: Functieschaal 6

 

Als Administratief medewerker verzorg je het administratieve proces van initiatieven die binnenkomen. Dit varieert van inboeken van het initiatief tot het stroomlijnen van het proces dat ze daarna volgt. Je houdt overzicht over wie welke zaak in behandeling heeft en bewaakt termijnen. Het inboeken gebeurt in het programma Squit/Powerbrowser.

Voor het team breng je de werkvoorraad in kaart (welke zaken liggen er, waar is actie op nodig). Je hebt inzicht in welke zaken stilliggen en weet wie de volgende stap moet zetten.

Als gemeente Deurne werken we met het zaaksysteem Onegov. Je gaat hierin zaken inboeken, deze van bestanden voorzien en brieven opnemen.  Je werkt binnen het team samen met adviseurs ruimtelijk ontwikkeling en met het bestuurssecretariaat.

Daarnaast vervul je secretariële taken in diverse beleidsvelden, teneinde de beleidsmakers te ontzorgen bij het maken van afspraken, het organiseren van bijeenkomsten en het monitoren van gemaakte afspraken. 

Het betreft een tijdelijke functie in een dynamisch team. De eerste periode is voor een jaar met een optie op verlenging.

 

Wat neem je mee als administratieve duizendpoot?

·      Je hebt een administratieve of secretariële opleiding op MBO-niveau 3 of 4 afgerond;

·      Het is fijn wanneer je ervaring hebt in een vergelijkbare functie of je leert snel;

·      je bent een dienstverlener: aan jou kunnen we een taak overlaten en dan wordt het geregeld;

·      Je kunt goed plannen, organiseren en prioriteren;

·      Je werkt accuraat, zelfstandig en flexibel;

·      Je komt tot je recht in een hectische omgeving, bent assertief en stressbestendig

·      hebt bij voorkeur ervaring met het zaaksysteem Onegov en automatiseringssysteem Squit of kunt je deze systeem snel eigen maken.

 

Pas jij binnen onze organisatie?

 

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten