Gemeenteprojecten

Freelance administratief medewerker

Geplaatst 25 feb. 2021
Project ID: YIS000478
Plaats
Deurne
Duur
6 maanden
(24 feb. 2021 - 30 aug. 2021)
Uren/week
20 hrs/week
Tarief
25 - 35 €/hr

Als Administratief medewerker verzorg je het administratieve proces van initiatieven die binnenkomen. Dit varieert van inboeken van het initiatief tot het stroomlijnen van het proces dat ze daarna volgt. Je houdt overzicht over wie welke zaak in behandeling heeft en bewaakt termijnen. Het inboeken gebeurt in het programma Squit.

Voor het team breng je de werkvoorraad in kaart (welke zaken liggen er, waar is actie op nodig). Je hebt inzicht in welke zaken stilliggen en weet wie de volgende stap moet zetten.

Als gemeente Deurne werken we met het zaaksysteem Onegov. Je gaat hierin zaken inboeken, deze van bestanden voorzien en brieven opnemen. Je werkt binnen het team samen met adviseurs ruimtelijk ontwikkeling en met het bestuurssecretariaat.

Het betreft een tijdelijke functie in een dynamisch team. De eerste periode is voor een half jaar met een optie op verlening tot eind van dit jaar. Daarna loopt de opdracht af.

Wat neem je mee als administratieve duizendpoot?

• Je hebt een administratieve of secretariële opleiding op MBO-niveau 3 of 4 afgerond;

• Het is fijn wanneer je ervaring hebt in een vergelijkbare functie of je leert snel;

• je bent een dienstverlener: aan jou kunnen we een taak overlaten en dan wordt het geregeld;

• Je kunt goed plannen, organiseren en prioriteren;

• Je werkt accuraat, zelfstandig en flexibel;

• Je komt tot je recht in een hectische omgeving, bent assertief en stressbestendig

• hebt bij voorkeur ervaring met het zaaksysteem Onegov en automatiseringssysteem Squit of kunt je deze systeem snel eigen maken.

Pas jij binnen onze organisatie?


De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.  


Wie de gemeente Deurne is?

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Deurne is een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede ‘stadse’ voorzieningen en verbindingen. Ze is gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. De levendige kerkdorpen hebben een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin. Bij Deurne past het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd het onderdeel zijn van Brainport Eindhoven en Greenport.


De gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en ontwikkelingen op duurzaamheid, de transitie van ons buitengebied en stedelijke versterking en innovatie. Daarnaast richten we ons op passende economische dragers en gezondheid. En dat is nog maar een deel.

Meer specifiek staan we voor een groot aantal woningbouwopgaven, waarbij veel inbreidingsvraagstukken met al zijn complexiteit spelen.


Onze ambitie is om midden in de samenleving te staan en een goede relatie en samenwerking aan te gaan met onze ondernemers en inwoners. Deel jij deze ambitie ook? Ontdek jouw mogelijkheden en ga de uitdaging met ons aan?


Toelichting

De kandidaat gaat ondersteuning bieden aan de adviseurs RO en moet handig zijn met systemen of zich deze eigen kunnen maken. Idee is dat deze kandidaat eerst focust op het goed laten lopen van processen en de deadlines etc. Verder verwacht de gemeente ook dat er verbeteringen van de processen kunnen plaatsvinden. Deurne is op zoek naar een stevige persoonlijkheid die zelfstandig aan de slag kan. Het mag geen starter zijn maar een aantal jaar werkervaring met een doortastende persoonlijkheid is zeker goed! Het mag een frisse denker zijn die zich in de materie wil verdiepen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten