Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance administratief medewerker openbare ruimte (zzp)

Geplaatst 19 mei 2023
Project ID: YIS 9133869
Plaats
Nuenen
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 jun. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mei 2023 12:00

Startdatum 1 juni 2023

Einddatum 31 augustus 2023

Functieschaal 7

Aantal uur per week 18 - 24 uur


Wil je graag je steentje bijdragen aan onze Openbare ruimte. Zie jij het als uitdaging om anderen te helpen? En vind jij het fijn om veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen? Dan gaan wij graag deze mooie uitdaging aan met jou!

Jouw uitdaging

Door een verschuiving van taken binnen Verkeer is een nieuwe functie als administratief medewerker Verkeer/Openbare Ruimte ontstaan. Daardoor zal ongeveer de helft van jouw taken gericht zijn op verkeers relaterende zaken. Dat doe je voor een deel zelfstandig maar het merendeel in gezamenlijkheid met collega’s en allerlei externe partijen.

Geen zorgen, je hoeft je niet te vervelen want daarnaast ben je ook bezig met:

·        Het behandelen en afhandelen van alle meldingen/verzoeken met betrekking tot verkeer

·        Het oppakken van meldingen van Verkeersregel Installaties (VRI) en het onderhouden van de contacten met de onderhoudsdienst

·        Het mede uitvoeren van verkeerstellingen & metingen

·        Het ondersteunen van de beleidsmedewerker en de projectleider in de uitvoering

·        Beoordelen van verkeersmaatregelen bij evenementen

·        Het opstellen van (verkeers)ontheffingen

·        Vraaggerichte en proactieve uitrol van laadpunten voor elektrische voertuigen

·        Bieden van administratieve ondersteuning aan het cluster Openbare ruimte Binnen

Wie zijn wij?

De gemeente Nuenen staat midden in de gemeenschap en kent een pragmatische instelling. Er zijn korte lijnen naar bestuur en samenleving en we zijn gewend snel tot actie over te gaan. Er heerst een cultuur van zaken direct willen regelen en organiseren. Medewerkers hebben een grote betrokkenheid bij elkaar en hun werk. Dit is typerend voor de gemeente Nuenen. Wij zoeken

energieke mensen die gas durven geven en beschikken over daadkracht en vakkennis. Wij bieden uitdagende banen bij een gemeente die volop in beweging is!

Onze organisatie

De gemeentelijke organisatie telt ruim 100 medewerkers, verdeeld over twee afdelingen: Ontwikkeling & Realisatie. De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei. De voortdurend veranderende samenleving vraagt om een ambtelijke organisatie die kan meebewegen. De leefwereld van de burgers en niet de systeemwereld (regels en processen) vormen het vertrekpunt van ons handelen. Werken bij gemeente Nuenen betekent werken in een informele sfeer met korte lijnen. Projectmatig en hybride werken staan bij ons centraal. En de juiste werk en privé balans vinden wij erg belangrijk. Jij komt terecht in ons bruisende team van 25 collega’s die allemaal erg enthousiast en ambitieus zijn.


Wie ben jij

Bovenal ben je een teamspeler, met gevoel voor de Openbare ruimte. Je beschikt over de nodige ervaring en theoretische kennis (minimaal MBO werk- en denkniveau) met daarbij een praktische en oplossingsgerichte kijk op zaken.

Je hebt aantoonbare affiniteit met administratieve werkzaamheden  en bent organisatorisch sterk. Verder ben je communicatief vaardig, flexibel, proactief en stressbestendig en heb je een ondernemende houding.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten