Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance accountmanager woningcorporaties (zzp)

Geplaatst 27 feb. 2024
Project ID: YIS 9151300
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 18 mrt. 2024
Einde: 31 aug. 2024
Tarief
85 - 112 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 mrt. 2024 13:00

Start is 18 maart

Einddatum is 31 augustus

20 uur en schaal 11

Het tarief is tussen de 85 en 100 euro. CV moet passend zijn bij tarief

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Binnen het cluster Wonen van het team Wonen en Leven van de gemeente Venlo zijn we op zoek naar een accountmanager voor de woningcorporaties.

Als accountmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de drie corporaties van Venlo op het ruimtelijke domein. Je neemt deel aan het accountmanagersoverleg met de corporaties op ambtelijk niveau en je bereidt de bestuurlijke overleggen voor en neemt hieraan deel. Je adviseert de portefeuillehouder en het college. Je coördineert het proces van de prestatieafspraken en monitort de voortgang hiervan.

Intern zorg je voor de goede verbinding. Gelet op de ambities van de gemeente Venlo in de Woondeal en onze ontwikkelstrategie, hebben we onze corporaties hard nodig.

Daarbij is het nodig om de rolverdeling tussen gemeente en corporaties duidelijk te houden. Van belang is dat je het samenspel tussen de gemeente en corporaties beheerst en waar nodig de scherpte op kunt zoeken.

Het gaat om een tijdelijke functie, voor ongeveer 2 dagen in de week. Binnen het cluster vindt op dit moment een verschuiving van takenpakketten plaats en er komt structureel ruimte voor nieuwe functies. In de tussentijd hebben we tijdelijk extra ondersteuning nodig.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten