Gemeenteprojecten

Consulent Inkomen

Geplaatst 15 dec. 2020
Project ID: YIS000310
Plaats
Gorinchem
Duur
6 maanden
(3 jan. 2021 - 29 jun. 2021)
Tarief
Unknown

Avres is op naar 2 ervaren consulenten inkomen voor de TOZO helpdesk en het team inkomen. Vanwege de coronacrisis hebben zij de TOZO helpdesk opgericht en met de nieuwe maatregelen zijn zij op zoek naar uitbreiding van het team.

Als Consulent Inkomen biedt je adequate financiële dienstverlening aan cliënten binnen de wettelijke kaders. Deze inkomensondersteuning kan bestaan uit een uitkering dan wel inkomensondersteunende regelingen. Je beslist op aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, verricht rechtmatigheids,-controle-, beëindigings-, en wijzigingsonderzoeken.

Het is belangrijk dat je kunt meedraaien op de TOZO helpdesk. Er is een telefonisch spreekuur van 9-10 uur. Daarna ben je bezig met het afhandelen van de aanvragen. Tevens zal je meedraaien in het team inkomen.


Functie-eisen:

·      Jij hebt een HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

·      Kennis van Besluit Bijstandverlening Zelfstandige (BBZ) en Bijzondere bijstand.

·      Kennis van Suite4Work is een vereiste.

·      Je bent nauwkeurig en je kunt goed zelfstandig werken.

·      Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


Praktische informatie:

·      De sollicitatie deadline is maandag 21 december om 10:00 uur.

·      Werklocatie; deels thuis, deels op locatie; het TOZO team werkt op locatie, Locatie Stadhuisplein in Gorinchem of evt in Meerkerk   Werklocatie; deels thuis, deels op locatie; het TOZO team werkt op locatie, Locatie Stadhuisplein in Gorinchem of evt in Meerkerk

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten