Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Adviseur Civiele Techniek (Water) 36 uur

Geplaatst 12 sep. 2022
Project ID: YIS 9120568
Plaats
Deurne, Noord Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 9 sep. 2022
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 sep. 2022 14:00

startdatum zsm

einddatum 31-3-2023

36 uur per week

schaal 10, richttarief 73,50, geen knockout

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Ben jij die vis in het water die we zoeken? 

Jij, als enthousiaste adviseur openbare ruimte, voelt je als een vis in het water in een professionele en vraaggerichte organisatie. Natuurlijk staat integraal werken ook bij jou centraal. Jij hecht net als wij grote waarde aan betrokkenheid. Ook ben je ondernemend, professioneel en een echte teamplayer. Samen resultaten behalen voor onze burgers, daar gaan we voor. Van zo’n lerende organisatie waarin jouw talent gezien wordt, wil jij toch ook deel uitmaken? 

 

Wat ga je doen als Adviseur civiele techniek (water)? Als beleidsadviseur lever je een actieve bijdrage aan de beleidsvorming op het gebied van riolering, water en klimaatadaptatie. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, geef je vorm aan dit beleid. Je organiseert het proces, stemt af, maakt verbinding en stuurt op de inhoud bij het tot stand komen van dit beleid. Het werk varieert van het formuleren van beleid, het hands-on adviseren tot het tactisch/strategisch adviseren. Daarnaast vervul je in bepaalde gevallen ook de rol van projectleider. Ook weet je vraagstukken die geen relatie hebben met jouw vakgebied op te pakken en tot een goed einde af te ronden. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit. Je combineert taken van diverse abstractieniveaus met elkaar, met behoud van overzicht en kennis van de dynamische omgeving waarbinnen je werkzaam bent. Dit vraagt om het goed kunnen schakelen en integraal denken en handelen. Klimaatverandering is een hot item. Voor veel mensen is het echter een ongrijpbaar vraagstuk. Jij bent daarom in staat om mensen te informeren, te verbinden, overtuigen en inspireren en te enthousiasmeren. Je bent in staat om jouw collega’s en onze inwoners mee te nemen in oplossingen. Dit vraagt om goede communicatieve vaardigheden. 

 

Wie zoeken wij? 

We zoeken een collega die strategisch denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor water en beschikt over enige ervaring. Je weet jouw collega's te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig het management erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig. Je bent flexibel en bereid om ook vraagstukken op te pakken die buiten jouw vakgebied liggen. Daarnaast heb je ervaring met bestuurlijke processen en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt over de competenties oordeelsvermogen, organisatiebewustzijn, innoveren en overtuigingskracht Wat neem je mee als Adviseur civiele techniek (water)? 

• Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding civiele techniek en hebt enige jaren ervaring binnen het taakveld 

• Je hebt kennis van en ervaring met het samenbrengen van in- en externe partijen tot partners in projecten 

• Je bent bekend met het adviseren binnen projectteams over de optimale technische uitwerking in jouw vakgebied riolering en water; 

• Het schrijven van beleids- en onderhoudsplannen is niet vreemd voor je • Je hebt ervaring met aanbestedingsprocedures 

• Je hebt kennis van de markt en de uitvoerende partijen 

• Je bent maatschappelijk betrokken en hebt kennis van politieke processen 

• Je hebt kennis van Planning & Controle en financiële cycli

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten