Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Zelfstandig P and O adviseur

Geplaatst 28 dec. 2020
Project ID: YIS000343
Plaats
Reusel
Periode
5 maanden
Start: 31 jan. 2021
Einde: 29 jun. 2021
Tarief
Onbekend

Werkzaamheden:

Je bent gesprekspartner voor de managers van je locatie: Reusel – de Mierden. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is adviseren van je managers op locatie op tactisch en, overwegend operationeel niveau. Daarnaast ondersteun je de P&O adviseur op een andere locatie, Bladel. Je vormt samen met haar een duo voor twee accounts. Voor de gemeente Bladel ben je ook het eerste aanspreekpunt voor de managers voor operationele vragen en pak je zo veel mogelijk vragen zelf op.


Je bent als enige werkzaam op de locatie Reusel - De Mierden, maar werkt vanuit een team van collega's die je op dinsdag in het gemeentehuis in Reusel treft. En samen met een collega vorm je dus een duo voor twee accounts; dan wordt in Bladel gewerkt.

Uiteraard wordt overigens voorlopig vooral van huis uit gewerkt ivm COVID.


Het betreft vervanging vanwege zwangerschapsverlof.


We verwachten van jou: ervaren, samenwerkingsgericht, verantwoordelijk, pro-actief


Gemeenschappelijke regeling voor de 5 Kempengemeenten Bladel, Bergeijk, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierde. Onder de Gr vallen: P&O de Kempen, ISD de Kempen en SCC de Kempen. (onder het SSC vallen automatisering, informatisering en gegevensbeheer)



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten