Gemeenteprojecten

Wabo vergunningverlener / Bouwplantoetser (ZZP)

Geplaatst 5 feb. 2021
Project ID: YIS000427
Plaats
Budel
Duur
4 maanden
(14 feb. 2021 - 11 jun. 2021)
Tarief
0 - 70 €/hr

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken sinds 2004 op verschillende onderdelen samen. De samenwerking tussen de drie gemeenten is een zelfstandig rechtspersoon namelijk de Gemeenschappelijke Regeling A2 (GRS A2). Deze vacature staat open bij één van deze vier organisaties namelijk: gemeente Cranendonck. Cranendonck is een gemeente die continu in ontwikkeling is. Ambitieus, op zoek naar kansen en toekomstgericht. Dit betekent dat ook de organisatie hierop ingericht is. We maken samen plannen, stellen beleid op en werken samen met onze inwoners.

 

Wie zijn wij?

Een organisatie in ontwikkeling betekent ook: de medewerker in ontwikkeling. De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Lef en vertrouwen zijn onze kernwaarden: we zoeken medewerkers die van gebaande paden durven af te wijken in het belang van het resultaat. Daarbij is vertrouwen in elkaar de basis. We gaan uit van de zelfstandigheid van medewerkers, die in autonome teams samenwerken en actief samenwerken met de inwoners, ondernemers en organisaties in Cranendonck. Binnen de gemeente Cranendonck zijn wij voor de afdeling Burgeres en Bedrijven op zoek naar een:

 

Bouwplantoetser / Vergunningverlener Wabo

 

Wat ga je doen?

Als vergunningverlener Wabo zorg je voor een correcte afhandeling van enkel- en meervoudige aanvragen om omgevingsvergunningen. Als vergunningverlener heb je een coördinerende rol. Je toetst aanvragen voor een omgevingsvergunning onder andere aan de Wabo, het bestemmingsplan en het Bouwbesluit en wint daarnaast adviezen in van inen externe ketenpartners om de aanvraag op alle aspecten te kunnen beoordelen. Daarbij houd je de planning en voortgang van de aanvraag nauwlettend in de gaten. Je vindt het leuk om oplossingsgericht mee te denken met de klant, zonder hierbij de efficiëntie uit het oog te verliezen. Je communiceert helder en doelgericht en hebt oog voor de plaatselijke politiek.

 

Wat verwachten we van je?

• Je hebt een relevante HBO-opleiding (bij voorkeur bouwkunde) aangevuld met ABW I en ABW II (of bereidheid deze te volgen)

• Je hebt ervaring met het behandelen en afhandelen van aanvragen voor omgevingsvergunningen

• Je bent communicatief sterk, klantvriendelijk en werkt doelgericht

• Gericht op samenwerking, ook buiten de eigen afdeling.

• Ervaring met Squit XO of Powerbrowser is een pre

 

 Sollicitatie deadline is donderdag 11 feb om 10:00 uur en het is een opdracht van 4 maanden met optie tot verlenging.

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten