Gemeenteprojecten

WABO vergunningsverlener - Gemeente Haaren

Geplaatst 16 mei 2020
Project ID: YIS00059
Plaats
Haaren
Duur
2 maanden
(25 mei 2020 - 31 jul. 2020)
Uren/week
10 hrs/week
Tarief
Unknown

Functiebeschrijving:

Als vergunningverlener ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van omgevingsvergunningaanvragen van a tot z. Je bekijkt of een aanvraag in overeenstemming is met het bestemmingsplan of dat er moet worden afgeweken. Ook toets je de aanvraag aan de bouwtechnische regelgeving en zorg je voor een integrale afstemming met alle betrokken partijen. Als vergunningverlener onderhoud je de contacten met onze inwoners, ondernemers, collega’s, bestuur en externe partners. Je bent voor alle partijen het eerste aanspreekpunt voor jouw dossiers. Omdat jij precies weet wat er speelt, kun je inhoudelijke input leveren voor overleggen en zorg je dat je binnen de termijnen tot een goed besluit weet te komen.


Wij vragen:

We zoeken echt iemand met ervaring, een senior. Inwerkmogelijkheden gering. Uiteraard met volledige kennis op het gebied van WABO/omgevingsrecht. Je hebt een positieve en gastvrije uitstraling (de vraag van de klant staat bij ons altijd centraal); ; Je kunt snel (digitaal) schakelen; Je hebt aandacht voor kwaliteit; Je bent stressbestendig


Toelichting inhuurdesk: Aangezien de gemeente spoed heeft met deze uitvraag, is de sluitingsdatum aankomende maandag 18 mei 2020. De uitvraag is voor 10 uur per week. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten