Gemeenteprojecten

Wabo casemanager bij de Gemeente Molenlanden Deelneming B.V.

Geplaatst 16 sep. 2020
Project ID: YIS000167
Plaats
Bleskensgraaf
Duur
3 maanden
(1 okt. 2020 - 1 jan. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
0 - 65 €/hr

Gemeente Molenlanden is een innovatieve plattelandsgemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren. En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten.


De ideale werkgever

Gemeente Molenlanden is dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij werken bijvoorbeeld écht plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt en wanneer je werkt. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Zij luisteren naar wat de ander nodig heeft en zien win-winoplossingen. Het gaat om partnerschap en samenspel. Spreekt onze manier van werken je aan en ben je een echte teamspeler? Dan komen we graag snel met je in gesprek.


Casemanager Wabo/Plantoetser 36 uur (aanpassing van uren is bespreekbaar)


Je nieuwe baan

Als casemanager ben je aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geef je voorlichting aan klanten. Als casemanager is je takenpakket afwisselend. Je treedt op als regievoerder van omgevingsvergunningen en coördineert het Wabo proces binnen de gemeente. Je draagt zorg voor de inhoudelijke toetsing van aanvragen omgevingsvergunning en stelt gemotiveerde toekenning of afwijzing van de vergunningaanvraag op. Integraal werken vinden wij zeer belangrijk. Je bent daarom in staat verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied en hebt vaak contacten met interne en externe collega’s en instanties over taken op het werkterrein. Voor collega’s ben je vraagbaak en sparringpartner.


Dit ben jij

Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-4 of Hbo-opleiding bouwkunde, planologie, rechten of aantoonbare ervaring vergunningverlener WABO. Een ABW I diploma is een pré. Als enthousiaste professional is je opstelling leergierig, dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Je bent flexibel, stressbestendig, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk! Voldoe je aan dit profiel, dan nodigen wij je uit te solliciteren!


Aanvraag

  • Reden inhuur                                                                       Tijdelijke vervanging
  • De gewenste en uiterlijke startdatum                                   Zo snel mogelijk
  • Periode                                                                                 01-10-2020  indien mogelijk eerder
  • Einddatum                                                                            01-01-2021
  • Optie tot verlenging                                                               Ja
  • Min/max aantal uur per week                                                 36 uur per week
  • Werktijden                                                                              In overleg
  • Vaste werkdagen gewenst / vereist? Welke                          Nee
  • Mogelijkheid tot thuiswerken                                              Ja
  • Minimaal werkervaring                                             3-5 jaar

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten