Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid (ZZP - Freelance)

Geplaatst 8 sep. 2020
Project ID: YIS000162
Plaats
Dordrecht
Uren
34 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 7 okt. 2020
Einde: 6 okt. 2021
Tarief
Onbekend

Je bent de schakel tussen uiteenlopende vraagstukken, waarbinnen je moet prioriteren. Je gaat aan de slag in een dynamische omgeving en in een team dat altijd in beweging is.

 

Waar kom je te werken?

Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ in Dordrecht voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken bij team infectieziekten, onderdeel van de GGD ZHZ.


De GGD ZHZ adviseert gemeenten en instellingen en fungeert als schakel tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. We werken uitvoerend, adviserend en beleidsvoorbereidend.


Tot de taken van de GGD behoren onder andere de algemene infectieziektebestrijding waarin nauwe samenwerking met GGD Rotterdam-Rijnmond plaatsvindt, reizigersadvisering, tuberculosebestrijding (frontoffice), SOA bestrijding (frontoffice), technische hygiënezorg (THZ) en medische milieukunde (MMK).


Wat ga je doen?

·        werkzaamheden die voortkomen uit taken van de infectieziektebestrijding, zoals het geven van voorlichting, en het uitvoeren van bron- en contactonderzoek;

  • het zorgdragen voor dossiervorming en gegevensverzameling voor surveillance;
  • het beantwoorden van vragen van burgers, instellingen, huisartsen en specialisten;
  • het zorgdragen voor een goede rapportage naar huisarts, specialist of cliënt;
  • het geven van collectieve voorlichting;
  • werkzaam vanuit kantoor en vooral veel telefonische contacten;
  • het adviseren van instellingen en zorgverleners over gerichte maatregelen ter bestrijding van infectieziekten en een bijdrage leveren aan het operationaliseren van beleid;
  • het deelnemen aan interne overleggen tussen de verschillende taakvelden en regionale infectieziektenetwerken;
  • het deelnemen en het voorbereiden, oefenen en bestrijden van een uitbraak van een infectieziekten.

Wat neem je mee?

·        Minimaal een opleiding verpleegkundige A en MGZ dan wel HBO-V, bij voorkeur aangevuld met de post HBO verpleegkundige maatschappij en gezondheid;

·        Minimaal 2 jaar gerichte werkervaring in een soortgelijke functie;

·        Een actuele registratie in het kader van de wet BIG;

·        Lidmaatschap van het kwaliteitsregister van de V&VN;

·        2 jaar werkervaring in soortgelijke functie;


Je bent een opgewekte, ondernemende en down-to-earth verpleegkundige. Een klant-, oplossings- en kwaliteitsgerichte houding staan bij jou hoog in het vaandel. Binnen een dynamische, hectische omgeving weet jij je werk te prioriteren. Je bent een gedreven verpleegkundige die zichzelf en het vak graag verder ontwikkeld. Het werk vraag om uitstekende communicatie vaardigheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten