Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Verkeerskundig ontwerper

Geplaatst 16 feb. 2021
Project ID: YIS000453
Plaats
Helmond
Uren
18 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 28 feb. 2021
Einde: 30 jul. 2021
Tarief
Onbekend

Is ontwerpen jouw passie en heb je ruime ervaring in het vertalen van verkeerskundige vraagstukken naar concrete ontwerpen? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’. Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën. 


Over de afdeling

Als verkeerskundig ontwerper werk je binnen de afdeling Ondernemen & Ontwikkelen (O&O). Met het team zorg je voor de juiste randvoorwaarden, zodat inwoners en ondernemers maximaal kunnen ondernemen, wonen en leven. Dat doet men samen met partners en stakeholders; integraal en vraaggericht. De afdeling werkt van buiten naar binnen en stelt het netwerk centraal; de behoefte en ontwikkelingen in de markt en de omgeving zijn richtinggevend hiervoor. Daarnaast komen de werkzaamheden voort uit provinciaal of landelijk beleid.


Over de functie

Voor de opgaves in het centrum van Helmond zijn wij op zoek naar een ervaren verkeerskundig ontwerper die blij wordt van uitdagende en integrale opgaves. In het proces van probleemanalyse tot ontwerp, ben jij de spil die de verkeerskundige kwaliteit van het ontwerp borgt en vormgeeft. De vraagstukken zijn van alle schaalniveaus en worden vaak op een integrale wijze opgepakt in samenwerking met andere disciplines.


Functie-eisen

 Afgeronde MBO of HBO opleiding richting (civiele techniek, verkeerskunde, mobiliteit of een andere relevante opleiding)

 Enkele jaren ervaring met het ontwerpen van verkeerskundige vraagstukken is een harde eis

 Communicatief vaardig

 In staat om gedegen advies uit te brengen richting opdrachtgevers


Sollicitatie deadline is dinsdag 22 feb om 14:30 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten