Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Toezichthouder WABO

Geplaatst 31 mei 2021
Project ID: YIS 9095781
Plaats
Barendrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

Wat ga je doen?

Je controleert en houdt toezicht op de uitvoering van bouwplannen, bouwplaatsen en terreinen en op de naleving van vergunningen, wet- en regelgeving. Verder controleer je op illegaal bouwen en strijdig gebruik van bestemmingsplannen en handelt in dat kader klachten en meldingen af. Je verwerkt de administratieve afhandeling van controleresultaten.

In voorkomende gevallen geef je samen met collega’s vorm aan een integrale aanpak van toezicht. Je legt waar nodig direct een bouwstop op en ondersteunt de handhavingsjuristen bij bezwaar- en beroepschriften. De ontwikkelingen binnen het vakgebied volg je op de voet en past deze toe in je werk. Binnen de afdeling kan je vanuit de vakinhoudelijke kennis worden betrokken bij overleggen/projecten om de werkzaamheden en processen binnen de afdeling te optimaliseren. 


Wat vragen wij van je?

Je beschikt over HBO Bouwkunde werk- en denkniveau of vergelijkbaar. MBO Bouwkunde is ook goed, met de juiste werkervaring. Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma ABW. Als je deze nog niet hebt dan ben je wel bereid deze te halen. Wij vinden het belangrijk dat je in korte tijd veel werk kunt verzetten en in staat bent om zelfstandig en resultaatgericht te kunnen werken. Je bent vaardig in conflicthantering, je vindt het ook leuk om oplossingsgericht te werk te gaan. Je bent stressbestendig en beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, een pro-actieve houding en klantgerichtheid. Geen 9 tot 5 mentaliteit.


Wat hebben wij jou te bieden?

Je hebt aan de BAR-organisatie een inspirerende werkgever. We zijn nog volop in ontwikkeling sinds we in 2014 ambtelijk zijn samengevoegd. Hierdoor krijg je ruimte om nieuwe wegen te verkennen, processen te verbeteren en te pionieren. Dit biedt jou veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Iets waar wij je graag in faciliteren. We doen veel aan opleiding en ontwikkeling en stimuleren mobiliteit, onder meer via onze eigen BAR-academie en het COM.


Must haves (knockouts)?

-         Ervaring als Toezichthouder Wabo.

-         Stevig in schoenen staan en kunnen optreden;

-         Communicatief met klachten om kunnen gaan (gesprekvaardig zijn);

-         Bouwkundige kennis hebben;

-         Conflicten kunnen hanteren.


Pre's?

·        Ervaring met Key2Vergunningen;

·        Ervaring met Squit.

-        Ervaring als Toezichthouder Wabo.

-        Stevig in schoenen staan en kunnen optreden;

-        Communicatief met klachten om kunnen gaan (gesprekvaardig zijn);

-        Bouwkundige kennis hebben;

-        Conflicten kunnen hanteren.


Sollicitatie deadline is 7-6 om 10:00 uur.