Gemeenteprojecten

Toezichthouder Glasvezel bij de gemeente Gemert-Bakel

Geplaatst 11 mei 2020
Project ID: YIS00051
Plaats
Geldrop
Duur
6 maanden
(18 mei 2020 - 30 nov. 2020)
Uren/week
20 hrs/week
Tarief
Unknown

Werkzaamheden:

In de kernen van Elsendorp en De Rips wordt binnenkort een glasvezelkabel aangebracht. De toezichthouder voert dagelijks controle uit op de werkzaamheden. Daarbij moet gedacht worden aan: Controleren verkeersafzetting, controleren werken bij bomen, controleren boringen en/of persingen, controleren ontgraving, controleren verdichting, controleren straatwerk en controleren bereikbaarheid. Ook voert de toezichthouder administratieve handelingen uit.


De toezichthouder moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en voertuig welke ingezet wordt gedurende de werkzaamheden. Dit functie wordt gemiddeld 2 uur per dag uitgevoerd, in totaal 10 uur per week.


Toelichting Inhuurdesk:

Ervaring met kabels en leidingen (liefst glasvezel) is eigenlijk noodzakelijk, maar indien die ervaring ontbreekt, is ruime ervaring met grondwerken ook een optie.

De toezichthouder moet daarnaast zijn mannetje staan richting aannemer en omwonenden en andere belanghebbenden, zoals bedrijven of winkeliersverenigingen / belangenpartijen etc. die last hebben van de werkzaamheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten