Gemeenteprojecten

Toezichthouder civiele werken / uitbestede werken

Geplaatst 11 mei 2020
Project ID: YIS00050
Plaats
Gemert
Duur
3 maanden (1 jun. 2020 - 31 aug. 2020)
Uren/week
36 uur/week
Tarief
0 - 60 €/hr

Werkzaamheden: Toezichthouder uitbestede werken

Als toezichthouder uitbestede werken ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op, en het opnemen van verschillende onderhoudswerkzaamheden, vervangingsprojecten en nieuwe werken. Tevens ben je het gemeentelijk aanspreekpunt voor burgers en (agrarische) bedrijven tijdens de uitvoering van uitbestede werken.

 

Functie-inhoud:

•  Je houdt toezicht op en voert administratie uit op uitbestede werken en verschillende onderhoudsbestekken (o.a. elementenverharding, maaien van sloten en bermen);

•  Je houdt toezicht op kleine en grote onderhoudswerkzaamheden;

•  Je houdt toezicht op de aanleg van inritten;

•  Je bent verantwoordelijk voor het opnemen en het doorspelen van de juiste informatie aan de vakspecialist (bijvoorbeeld over het vervangend straatmeubilair);

•  Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van klachten en meldingen;

•  Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie van ‘buiten naar binnen’;

•  Je bent het aanspreekpunt voor particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven tijdens de uitvoering van uitbestede werken.


Over het werkgebied

De gemeente Gemert-Bakel telt zeven kernen; Bakel, De Rips, De Mortel, Elsendorp, Gemert, Handel en Milheeze met ruim 30.000 inwoners. Het team Openbaar Beheer kent verschillende clusters, waaronder het cluster toezicht. Samen met drie gebiedsbeheerders en twee collega toezichthouders houden jullie toezicht in de gemeente Gemert-Bakel.


Toelichting Inhuurdesk:

Deze functie in schaal 8 is oorspronkelijk een MBO functie. Het betreft uiteraard veel “buiten”werk, maar er wordt groot belang gehecht aan goede en secure administratieve vastlegging, en vooral ook goede omgang met aannemers én burgers. Daarom is een jonge HBO-er met enige ervaring ook een optie.

Deze functie in verband met het pensioen (juni) van een huidig medewerker en een openstaande vacature. Daarom is het niet zeker hoe lang de opdracht exact gaat duren.

Zakelijke kilometers worden vergoed, woon/werk niet.

Sign up for new opportunities

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten