Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Telefoniste / receptioniste eerste lijn gemeentewinkel

Geplaatst 8 jun. 2020
Project ID: YIS00071
Plaats
Haaren
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 jun. 2020
Einde: 31 dec. 2020
Tarief
0 - 40 €/uur

Werkzaamheden:

Vanuit de Eerste Lijn (Klant Contact Centrum) verstrekken wij informatie aan alle kanalen (via telefoon, aan de receptie en de verschillende balies, en via het digitale kanaal). Jouw werkzaamheden vinden met name plaats binnen TIP (Telefonisch InformatiePunt en als gastvrouw. Jij bent voor allerlei informatievragen aanspreekpunt voor de klant , beantwoordt zoveel mogelijk de vragen zelf of verwijst op de juiste manier door naar collega’s. Je bent mede verantwoordelijk voor de professionalisering van de Eerste Lijn in de Gemeentewinkel.


We zoeken echt iemand met ervaring. Je hebt een opleiding afgerond, gericht op (publieke) dienstverlening; Klantgerichtheid zit in je genen, je hebt een positieve en gastvrije uitstraling (de vraag van de klant staat bij ons altijd centraal); Je werkt graag in teamverband; Je kunt snel (digitaal) schakelen; Je hebt aandacht voor kwaliteit; Je bent stressbestendig