Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Teamleider Wijkteam

Posted Jan 29, 2021
Project ID: YIS000410
Location
Barendrecht
Duration
5 maanden
(Feb 14, 2021 - Jul 14, 2021)
Payrate range
Unknown

Wat ga je doen?

Als BAR-organisatie staan we de komende tijd voor nogal wat opgaven op het gebied van het sociaal domein.


De Wijkteams Barendrecht zijn georganiseerd in 4 wijkteams. De 4 wijkteams bieden (vrijwillige) hulp- en dienstverlening op het gebied van welzijn, zorg, jeugdwet, WMO van 0 tot 100 jaar oud.

De 4 wijkteams zijn opgesplitst, 2 wijkteams voor Oud Barendrecht en 2 wijkteams voor Carnisselande/Vrijenburg.


Hoe laten we de kwaliteiten van de teams en van iedere individuele medewerker optimaal tot hun recht komen? Daarvoor zoeken we een teamleider, in de rol van ‘playing captain’. Jij bent degene die de teams professioneel en inspirerend coacht en begeleidt. Oog voor de talenten van mensen is je tweede natuur. Je weet hoe je een team zodanig moet neerzetten zodat prestaties en werkplezier hand in hand gaan.


Nog een vraagstuk waar je intensief mee aan de slag gaat is het integraler werken binnen de organisatie. Verantwoordelijke teams voor de uitvoering van de Jeugdwet en de WMO moeten elkaar makkelijker vinden. Je gaat verbindingen aanbrengen in de manier van werken, teams stimuleren om elkaar vaker op te zoeken en die werkwijze ook borgen.


Met de professionalisering die we voor het team voor ogen hebben ga je je ook sterk maken voor een betere kwaliteit en uniformiteit. En vooral een heel interessante rol waarin ook je eigen kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

Dit alles doe je samen in nauwe samenwerking met de met de teamleider van de wijkteams Carnisselande/Vrijenburg. Samen gaan jullie voor al deze uitdagende aspecten, thema’s en opdrachten binnen het sociaal domein.


Wat vragen wij van je?

Je achtergrond is een opleiding op minimaal HBO-niveau, waarna je al een paar jaar ervaring met leidinggeven hebt opgedaan. Je hebt (uitvoerende) kennis en ervaring met Jeugdhulp, Jeugdwet, WMO en inzet van hulp en dienstverlening van 0 tot 100 jaar. Je bent stressbestendig en je communiceert goed. Je bent een kei in pionieren!


Prioriteiten stellen, focus aanbrengen en keuzes durven maken zijn zaken die jou van nature goed afgaan. Sensitiviteit voor de omgeving en betrokkenheid bij de mens. Je vindt het leuk om samen met jouw team door te ontwikkelen en verder te bouwen, waarbij je een goede balans aanbrengt tussen het zakelijke en het sociale aspect. Je hebt ruime ervaring op het gebied van bestuurlijke advisering binnen een gemeentelijke omgeving en bent bestuurlijk en politiek sensitief.


Praktisch

Reden inhuur? Ziektevervanging.

 

Startdatum (gewenst)? Z.s.m.

 

Startdatum (uiterlijk)? 15 februari.

 

Duur? 6 maanden.

Optie tot verlenging? Ja, mogelijk tot einde jaar. De opdracht kan ook eerder aflopen wanneer de bestaande teamleider snel hersteld.

 

Min/max aantal uur per week? Minimaal 32 uur per week, maximaal 36 uur per week.

 

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee.

 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja.

 

Tariefstelling


Schaal CAR UWO? 11.

 

Richtlijn uurtarief? Open.

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 3 – 5 jaar ervaring.

 

Vacature


Must haves (knockouts)?

·        Ervaring met werken in wijkteams.

·        Ervaring met integraal werken.

·        Leidinggevende ervaring.

 

Pre's?

·        Kennis van relevante wetgeving.

·        Bestuurlijke sensitief.

 

Wanneer is inhurend manager tevreden aan het einde van de interim-opdracht?


1.    Als er stabiliteit is in het team.

2.    Wanneer de verhuizing (nieuw kantoor) op een vlotte manier is gerealiseerd.

3.    Wanneer er meer verbinding tussen de verschillende sub-teams is gerealiseerd; tussen Lokaal Zorgnetwerk, Regisseurs Jeugd & Veiligheid en de rest van het wijkteam.

4.    Wanneer de interim teamleider meewerkt aan lokale en integrale projecten van de BAR-organisatie; samenwerking met huisartsen, verbetering van de wijkteams, integrale toegang, meer eenheid krijgen.


Deadline 3-2 15:00

KANDIDATEN DIE EERDER WORDEN AANGEBODEN WORDEN (MOGELIJK) EERDER BEOORDEELD EN UITGENODIGD VOOR EEN KENNISMAKING.

Similar projects

+ Search all projects