Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Strategisch Financieel Adviseur (ZZP - Freelance)

Geplaatst 24 sep. 2020
Project ID: YIS000170
Plaats
Budel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 okt. 2020
Einde: 31 mrt. 2021
Tarief
0 - 80 €/uur

In de samenwerking A2 gemeenten zijn, met ingang van 1 januari 2017 alle bedrijfsvoeringstaken ondergebracht, inclusief belastingen en gegevensbeheer, alsmede het taakveld werk en inkomen. Hiermee worden de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard ontzorgd. De organisatie is nog in ontwikkeling, diverse harmonisatietrajecten moeten nog doorgevoerd worden.


Binnen de afdeling Beleid en Advies zijn de financiële beleidsteams voor de drie gemeentes ingericht. Specifiek voor de gemeente Cranendonck zijn wij op zoek naar een strategisch financieel adviseur.


De strategische financieel adviseur heeft een senior rol binnen van het team financiën van gemeente Cranendonck. Als eerste aanspreekpunt van het team:

·        coördineert hij/zij de activiteiten van de p&c cyclus,

·        coacht zonodig de andere 3 teamleden en

·        is sparringpartner voor directie en bestuur.

Daarbij is inhoudelijke financiële kennis noodzakelijk, maar evenzo natuurlijk overwicht, gericht zijn op samenwerking en management- en adviesvaardigheden.


Er is behoefte aan een kandidaat met senioriteit en ruime gemeentelijke ervaring in het vakgebied financiën. Kandidaten met een profiel waaruit blijkt dat zij naast generieke financiële kennis van de gemeentefinanciën OOK ervaring hebben met proces- en projectmanagement, en het inrichten van een (financiële) organisatie, hebben van ons extra de aandacht..


Je beschikt over:

  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Actuele financiële kennis
  • Ervaring met leidinggeven;
  • Een hands-on mentaliteit;
  • Organisatiesensitiviteit.
  • Gemeentelijke ervaring.


Je herkent je in de volgende eigenschappen:

  • Overtuigingskracht;
  • Inlevingsvermogen;
  • Besluitvaardigheid;
  • Probleemoplossend vermogen


Overige info:

Standplaats Budel, 36 uur per week, startdatum zsm, uiterlijk medio oktober ivm overdracht, voor 6 maanden (voorlopig, kans op verlenging).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten