Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Sr. Contract Adviseur Inkoop Sociaal Domein

Posted Jan 28, 2021
Project ID: YIS000400
Location
Dordrecht
Duration
3 maanden
(Feb 14, 2021 - May 15, 2021)
Payrate range
0 - 80 €/hr

Als contractadviseur inkoop jeugdhulp, crisis en wonen lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitwerking van het inkoopkader. Naast een controlerende functie, denk je actief mee hoe de zorg op een goede manier kan worden vormgegeven!


Jouw werkzaamheden

Als contractadviseur inkoop werk je nauw samen met Gecertificeerde Instellingen en andere instellingen die jeugd- en opvoedhulp bieden. Vanuit een controlerende rol, evalueer je de kwaliteit van de geleverde diensten. Je hebt daarbij niet alleen oog voor de vooraf gestelde doelen, maar je denkt ook actief mee met de instellingen om zo het beste uit de jeugdzorg te halen. Dit vraag om een kritische, open en innovatieve insteek!


Je beheert het contractportfolio van Serviceorganisatie Jeugd (SOJ) en draagt zorg voor een efficiënt verloop van contractprocessen. Dit vraagt om een degelijke voorbereiding bij inhoudelijke besprekingen van lopende contracten, maar ook om een goede bewaking van de voortgang en ontwikkelingen. Binnen Serviceorganisatie Jeugd verzorg je de verdere afstemming op het gebied van financiën, informatievoorziening en beleid.


Je bent hét aanspreekpunt voor de externe afstemming met partners en monitort de ontwikkelingen in het jeugdhulpdomein. Waar nodig stuur je op gewenste veranderingen in de werkwijze van de gecertificeerde instellingen of doe je  verbetervoorstellen ten aanzien van de werkwijzen. Je anticipeert op kritische situaties door tijdig maatregelen te nemen, zonder daarbij de randvoorwaarden uit het oog te verliezen. Je neemt deel aan het regionaal afstemmingsoverleg en Met elkaar leveren wij zowel op operationeel alsmede tactisch niveau een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitwerking van het inkoopkader.


Wat breng je mee?

·        HBO werk- en denkniveau;

·        Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, aangevuld met de kennis van AWBZ.


De taak waarvoor wij staan, doen we mét elkaar! Dit betekent dat je een uitstekende netwerker bent met een hoog verbindend vermogen. Als geen ander voel jij je thuis in ons uitgebreide netwerk van leveranciers en stakeholders. Dit vraagt om een gezonde dosis empathisch vermogen, luisterend vermogen en een scherpe, kritische blik ten aanzien van datgeen je in het werkveld ziet gebeuren. Kwaliteit en flexibiliteit staan dan ook hoog in jouw vaandel! Je bent stressbestendig en blijft ook onder tijdsdruk goed presteren.


Je plek in de organisatie

De regio Zuid-Holland Zuid heeft gekozen voor een kleine, flexibele en hooggekwalificeerde regieorganisatie. De opdracht van deze regieorganisatie is het in goede banen leiden van en sturen op de transformatie van de jeugdhulp terwijl de kwaliteit en de continuïteit van de zorg gewaarborgd blijven. De kernwaarden van de organisatie zijn zakelijkheid, aanspreekbaarheid, resultaatgerichtheid en transparantie.

 

De organisatie wordt geleid door een eindverantwoordelijk directeur die samen met het MT de koers van het SOJ bepaald. Je maakt onderdeel uit van het team Beleid & Inkoop. Binnen het team, dat geleid wordt door de manager Beleid & inkoop, zijn ca. 12 personen werkzaam. Een deel van het team adviseert gemeenten en maakt samen met verschillende partners beleid en geeft leiding aan projecten het ander deel houdt zich voornamelijk bezig met inkoop/contractbeheer.  


Waar staan wij voor?

De Serviceorganisatie Jeugd ZHZ  is een netwerkorganisatie die sinds 1 januari 2015 operationeel is. De Serviceorganisatie maakt onderdeel uit van de Gemeenschappelijke regeling Dienst Gezondheid & Jeugd (GR DG&J) en voert in opdracht van de 10 aangesloten gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de volgende kerntaken uit:

1.        de inkoop van jeugdhulp, contractvorming en bewaking van de kwaliteit en kosten van de zorg;

2.        ondersteuning van de jeugdteams en andere partijen door de inkoop van zorgvormen, budgetbewaking en informatievoorziening;

3.        beleidsmatig uitwerken en sturen op de uitvoeringsprogramma's en het faciliteren van de stuurgroep Jeugd en het AB en DB van de DG&J;

4.        accountmanagement welke zorg draagt voor de verbinding tussen de Serviceorganisatie, de Stichting Jeugdteams en de (sub) regio (s).


Sollicitatie deadline is donderdag 3 feb om 08:00 uur in de ochtend.

Similar projects

+ Search all projects