Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Senior Regiomarketeer

Geplaatst 17 nov. 2020
Project ID: YIS000269
Plaats
Helmond
Uren
24 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 4 jan. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
0 - 70 €/uur

Ben jij die creatieve marketeer die de vrijetijdssector in de Peel op de kaart gaat zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De zes Brabantse Peelgemeentes (Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren) hebben de handen ineengeslagen rondom de toeristisch-recreatieve marketing van de Peel. Onder de vleugels van Innovatiehuis de Peel is er een marketingstrategie opgesteld en zal in 2021 een vliegende start gemaakt worden met de uitvoering hiervan. Samen met de VVV’s en Helmond Marketing zijn alle voorbereidingen hiervoor getroffen. Naast een marketingstrategie is er een activiteitenprogramma voor 2021, een brandguide en een website (vanaf 2021). Tegen deze achtergrond zijn de Peelgemeentes op zoek naar een senior marketeer.


Wat ga je doen?

Samen met je collega, de medior regiomarketeer, zijn jullie verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van concrete projecten om de Peel als recreatieve en toeristische bestemming op de kaart te zetten. Jullie zijn het gezicht van Peelmarketing bij de ondernemers en organisaties in de Peel en daarbuiten.

Als senior regiomarketeer ben je verantwoordelijk voor het initiëren, aanjagen en draagvlak zoeken voor deze projecten. De medior regiomarketeer is verantwoordelijk voor een adequate uitvoering van deze projecten. Als senior regiomarketeer ben je bovendien de schakel tussen (ondernemers in) de Peel en marketingorganisaties elders in onze regio en daarbuiten. Je gaat je richten op het stimuleren van samenwerking binnen de sector en het verbinden van het aanbod binnen de Peel. De zes gekozen themalijnen uit het marketingperspectief zijn hierbij het uitgangspunt.


Jouw taken:

·        Opstarten lokale netwerken vrijetijdseconomie;

·        Regionaal verbinden lokale netwerken vrijetijdseconomie;

·        Relatiebeheer relevante DMO’s en overige organisaties binnen en buiten de Peel;

·        Opstellen contentkalender Peelbrede website en social media;

·        Coördineren Peelbrede content website de Peel;

·        Coördineren social media content diverse kanalen;

·        Initiëren en coördineren van Peelbrede campagnes;

·        Opstellen jaarplan voor pers, pr en trade;

·        Uitwerken en draagvlak creëren voor nieuwe promotieproducten op Peelniveau;

·        Evalueren en monitoren resultaten van Peelmarketing;

·        Opstellen meerjarenplan voor Peelmarketing.


Wie ben jij?

·        Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding;

·        Je hebt minimaal zeven jaar ervaring in een marketingfunctie;

·        Je hebt aantoonbare affiniteit met de Peelregio;

·        Je hebt aantoonbare affiniteit met de toeristisch-recreatieve sector;

·        Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal is uitstekend. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré;

·        Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en strategisch inzicht;

·        Je bent een creatieve verbinder die kwaliteitsgericht en probleemoplossend denkt. Je ziet kansen en grijpt die ook;

·        Je standplaats is gevestigd bij Helmond Marketing, midden in de Peel. Gezien je veel onderweg zal zijn is het beschikken over rijbewijs-B en eigen vervoer een vereiste voor deze functie.


Sollicitatie deadline is vrijdag 20 nov om 12:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten