Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Senior Projectmanager Economie (ZZP - Freelance)

Geplaatst 8 sep. 2021
Project ID: YIS 9100903
Plaats
Maasdam
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 7 sep. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
80 - 103 €/uur

Sollicitatie deadline: 14-09 11:00

 

Voor de Gemeente Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een senior projectmanager economie. Men zoekt een ervaren troubleshooter die lastige politieke bestuurlijke projecten kan trekken.

 

Voor het team Ondernemen van de Gemeente Hoeksche Waard zoeken wij een senior projectmanager Economie, een echte troubleshooter die thuis is in de politiek strategische context. Vanwege de huidige beperkte capaciteit is er op korte termijn dringend behoefte aan projectmanager die aan de slag gaat met een aantal projecten. 

 

Een van de projecten behelst het bouwen aan een duurzame samenwerking tussen de verschillende ondernemerscollectieven en de gemeente. Een ander project behelst het optimaliseren van het gastheerschap toeristen informatie voorziening met betrekking tot de Hoeksche Waard. 

De projectmanager is verantwoordelijk voor het bepalen van de richting voor deze projecten, kijkend naar de huidige situatie en de kant die men op wil gaan. De projectmanager doet dit in samenwerking met de betrokken vakadviseurs. Belangrijk is dat hij/zij met een goed en breed gedragen aanpak komt om binnen een krappe planning tot goede resultaten te komen. 

 

Requirements:

 

Voor deze functie zoeken wij een echte troubleshooter die lastige politiek-bestuurlijke projecten kan trekken. Iemand die zich snel de materie eigen kan maken, hij /zij stapt in een rijdende trein, de projecten zitten in een cruciale fase, met veel gevoeligheden en belangen. 

Iemand die gewend is om op bestuurlijk niveau te adviseren, iemand die tussen de partijen kan staan, en met flair en sturing de hoofden dezelfde kant op kan krijgen. Iemand die oog heeft voor de gevoeligheden en belangen van beiden partijen en gewend is om op bestuurlijk vlak te adviseren. 

 

Praktisch:

 

Voor deze opdracht zoeken wij iemand die 32 uur per week beschikbaar is. Op maandagmiddag staan er overleggen gepland, dus maandag is een belangrijke dag om te werken. Overige dagen zijn flexibel.

In principe werkt men nog vanuit huis, maar veel contacten zullen persoonlijk zijn en bijv. in Oud-Beijerland plaats vinden. Wanneer thuiswerken niet meer de norm is zal de standplaats Maasdam zijn.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten