Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Senior Medewerker RO Bestemmingsplan

Posted Nov 30, 2020
Project ID: YIS000284
Location
Deurne
Duration
6 maanden
(Dec 14, 2020 - Jun 30, 2021)
Hours/week
28 hrs/week
Payrate range
0 - 70 €/hr

Werkzaamheden:

Samen met je collega’s van ruimtelijke ordening ben je verantwoordelijk voor de planologische advisering binnen de gemeente. Het accent ligt op het beoordelen en procedureel begeleiden van principeverzoeken en bestemmingsplannen. Je hebt daarnaast ervaring met anterieure overeenkomsten en het voeren van juridische procedures binnen het ruimtelijk bestuursrecht.


  • Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 5 jaar) die nodig is voor de omschreven werkzaamheden;
  • Je hebt eerder bij een gemeente gewerkt waardoor je o.a. gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen hebt;
  • Je hebt actuele kennis van ontwikkelingen en relevante wetgeving binnen het werkveld en met name van provincie Noord-Brabant;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken (mede gezien de corona maatregelen) maar tegelijkertijd zoek jij je collega’s wel op.


Sollicitatie deadine is donderdag 3 dec om 15:00 uur.Toelichting Inhuurdesk:

Deze vacature heeft eerder uitgestaan. De gemeente is op zoek naar uitbreiding van het team en op zoek naar een meer senior professional. 

Similar projects

+ Search all projects