Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Geplaatst 16 feb. 2021
Project ID: YIS000451
Plaats
Laarbeek
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 28 feb. 2021
Einde: 30 aug. 2021
Tarief
70 - 80 €/uur

Als projectleider heb je een centrale, aanjagende en coördinerende rol bij diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van één of meerdere projecten en weet deze doelgericht en efficiënt te realiseren. Vanaf het moment dat de plannen op tafel komen tot aan de realisatie ben jij betrokken.

Je draagt zorg voor het opstellen van een plan van aanpak en stemt alle deelactiviteiten en inzet van mensen en middelen af.

Je opereert in een complex speelveld van overheden, maatschappelijke organisaties en private partijen en bent zowel intern als extern gericht. Je weet verbindend te onderhandelen met verschillende partners met verschillende belangen. Je onderkent het belang van communicatie en participatie zowel richting bestuur als richting inwoners en participanten.

 

Functie eisen

  • Relevante hbo- of wo-opleiding binnen het fysieke domein;
  • Aantoonbare ruime werkervaring (min 5 jaar in een soortgelijke functie binnen een gemeente) met het voorbereiden, uitvoeren en resultaatgericht leiden van uitvoeringsprojecten binnen multidisciplinaire programma's;
  • Aantoonbare ervaring met gebiedsontwikkeling woningbouw en kernenvisie;
  • Gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en bestuurlijke advisering;
  • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden.
  • Organisatorisch sterk, hebt een proactieve instelling en schakelt snel
  • netwerker en verbinder die gaat voor het resultaat, en daarbij draagvlak creëert en uitbouwt.

 

Sollicitatie deadline is donderdag 18 feb om 11:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten