Gemeenteprojecten

Projectleider Civiele Techniek

Geplaatst 16 nov. 2020
Project ID: YIS000266
Plaats
Deurne
Duur
2 maanden
(1 dec. 2020 - 31 jan. 2021)
Uren/week
32 hrs/week
Tarief
Unknown

Voor de gemeente Deurne zoeken we een projectleider Civiele Techniek (met minimaal enkele jaren ervaring als projectleider bij een gemeente) die een breed scala aan projecten in alle voorkomende fasen kan leiden. Samen met een team specialisten, van werkvoorbereider tot toezichthouder op gebied van grijs/groen/water zorg je dat projecten goed worden uitgezet, begeleid worden en perfect worden afgerond. Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het project.


Lopende projecten zijn op het gebied van glasvezel (wordt nu aangelegd in Deurne), ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen), openbare verlichting, en verdere inrichting openbare ruimte. Aansluiten bij netwerken in de omgeving waarmee samengewerkt wordt.

In het takenpakket zit 4 uur voor BOR met kabels en leidingen. Dit werk bestaat uit twee delen: Activiteiten rondom de MOOR applicatie (aanvragen); en Coördinerende activiteiten zoals het periodiek overleg met betrokken partijen om project coördinatie te doen.

Daarnaast zijn er een groot aantal woningbouwprojectjes (bouwrijp etc), diverse verkeerstracé’s die worden aangepakt ivm snelheidsremmende middelen, en er ligt een tunnel in de planning.


Het projectteam is vrij klein, en men werkt (nog) niet met een vaste projectmanagement-methodiek.


Extra informatie

Passende ervaring bij een gemeente is belangrijker dan diploma’s of werkervaring in aannemerij of bijvoorbeeld RWS. De kans is groot dat dat het project langer dan 3 maanden gaat duren (tot een vaste medewerker wordt aangenomen).


Sollicitatie deadline is maandag 23 nov om 09:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten