Gemeenteprojecten

Projectleider Civiele Techniek

Geplaatst 21 okt. 2020
Project ID: YIS000227
Plaats
Beek en Donk
Duur
3 maanden
(2 nov. 2020 - 31 jan. 2021)
Uren/week
34 hrs/week
Tarief
0 - 75 €/hr

Werkzaamheden:

Voor de gemeente Laarbeek zijn opzoek naar een civiel techneut die kan helpen bij het vlottrekken en ondersteunen bij de uitvoering van diverse civiele projecten en het invulling geven aan de uitvoering van diverse beheersplannen.


Gelet op de schaalgrootte van de gemeente (met een paar kleine dorpskernen), komt het met enige regelmaat voor dat de projectleider meewerkt in de werkvoorbereiding van projecten, of zelf betrokken is bij toezicht op de uitvoering door aannemers. Het is dan ook belangrijk hiervoor open te staan.


Projecten zijn er zowel in de woningbouw als de ontwikkeling van bedrijventerreinen, in diverse stadia. Enkele voorbeelden: (zie website gemeente Laarbeek voor meer)

·        De Hooge Suute

·        Nieuwenhof Noord

·        De Beekse Akkers


Heb je ervaring met opstellen / vormgeven van beheersplannen, dan zien we dat heel graag in je CV terug. Dan kunnen we je vragen mee te denken in de slag die we willen maken in de toekomst voor goede beheersplannen voor de nieuw op te leveren projecten. Voor ons is dat een flinke pré.


Daarnaast zijn we opzoek naar iemand die zelfstandig en zelfsturend is. Immers, in Coronatijd kom je beperkt bij elkaar. Uiteraard gaan projecten buiten gewoon door, en kan je ter plekke gewoon aan de gang met je collega’s, waarbij je alle COVID regels in acht neemt.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten